Hepsiburada Ödeme Yapmıyor
95
●14.307
- 16-08-2017, 16:36:36HAdi bakalım geçmiş olsun...
Yavaş yavaş hepsiburadayı bırakmaya başlasak iyi olur
-----------------
1 Eylül 2017 itibariyle uygulamaya koyacağımız yeni ödeme günlerimiz hakkında sizi bilgilendirmek isteriz.
1 Eylül 2017 tarihinden itibaren Pazaryeri hakediş ödemelerini ayda 2 defa olmak üzere her ayın 1. ve 3. haftaları Perşembe günleri gerçekleştirmeye başlayacağız.
---------- - 16-08-2017, 16:46:04Değerli İş Ortağımız,
1 Eylül 2017 itibariyle uygulamaya koyacağımız yeni ödeme günlerimiz hakkında sizi bilgilendirmek isteriz.
1 Eylül 2017 tarihinden itibaren Pazaryeri hakediş ödemelerini ayda 2 defa olmak üzere her ayın 1. ve 3. haftaları Perşembe günleri gerçekleştirmeye başlayacağız.
Yeni sistemimizin işleyişi ile ilgili sorularınız olması durumunda "Satıcı Desteği Talep Formu" üzerinden talep oluşturabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Hepsiburada
GELEN MAİL BU ŞEKİLDE.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:46:04 -->-> Daha önceki mesaj 16:42:12 --
Hepsiburadada satışlarını durduranlar kimler ? - 16-08-2017, 17:23:06Şu anda çok iyi tanıdığım haftada 150 bin ve üzeri ciro yapan en az 2-3 firma kapattı yaklaşık 1 ay önce. Ben 1,5 ay önce kapattım biliyordum bunun böyle olacağını.
Aslında hata bizlerde HB zaten bu işe neden girdiği belli kendi stoklarını bitirdi sayemizde. Ayrıca içerdeki çakallar kim ne çok satıyorsa hemen paravan şirketleri üzerinden o ürünleri satmaya başladı hepsi para sahibi oldu ( bu söylediklerim telefon ve aksesuarları kategorisi için geçerli ).
Şimdi bırakan bir çok küçük esnaf 2 gün sonra gene açar ürünleri. Adamlar 5,5 TL aldığı ürünü 6 TL ye satıyor soruyorum neden kardeşim böyle yapıp piyasa bozuyorsun Cevap : Evden iş yapıyorum maaşlı bi yere girsem 1500 TL alırım bu şekilde de aynı parayı kazanıyorum... Bu şekilde HB istediğini yapar parasını kazanır bizler de konuşur dururuz... - 31-08-2017, 12:08:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.@Rua; buna ilave olarak size kesilen faturalarını detaylı inceleyin, İade edilen siparişlerde komisyon ücretlerini alıp hak edişinize yansıtıyorlar.
Konuyla ilgili bilgi talep ettiğinizde aradaki fark tutarı kadar fatura kesip kendilerine iletmeniz sonucunda geri ödeme yapıyorlar, bilginize.
Rua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 31-08-2017, 12:22:20Bu konuda bilgim var. Çalışmaya ilk başladığımız aylarda gelen ilk iade de bu durumu fark ettik gelen bütün iadeler için komisyon iade faturası kesip kahroluyorum ödüyorlar bunda sorun yaşamıyoruz. Sadece 4-5 tl kargo masrafı çıkıyor o kadarBLueFox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Yine de iyi niyetiniz için teşekkür ederim. - 31-08-2017, 12:38:32H.B. ile yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz, Adetli olarak ürün satışı yaptığımız için malesef iade fazla oluyor, İadelerden alınan komisyon ücretleri hakedişimize yansıyınca olayı fark ettik

Rua adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 02-09-2017, 22:50:32Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Arkadaşlar bende iadeler için fatura kestim hb e.
1 yıllık iade faturası kestim
1 ay oldu faturayı yollayalı.
bu tutarın ödendiğini nasıl anlarım. kestiğim fatura ayrı olarak ödenmedi.
haftalık ödemenin içinemi eklenmiştir ?
@BLueFox
@Rua

