Dizüstü ekran sorunu...
16
●1.240
- 09-06-2009, 22:46:24Manyetik alan yok. Türkiye' de 4-5 ay kullandım orada da sorun aynıydı, burada da aynı arada bilmem kaç bin kilometre var, peşimi bırakmıyor mu bu manyetik alanElazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle


Yok hocam bios güncellemesini denemedim hiç.Alonso adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 09-06-2009, 22:51:00Üyeliği durdurulduHP bilgisayarımda benzer bir sorun vardı. Ekran kartı aşırı ısındığı için ekranda saçma sapan renkler çıkıyor, görüntü bozuluyordu. Garantisi devam ettiği için servise verdim. 30 iş gününde yapamadılar ve bana yeni bir bilgisayar gönderdiler.
Garantin varsa servisinle tekrar görüş ve ısrar et biraz. Sorunu çözmeye mecburlar. Yapamazlarsa para iadesi veya yeni bir bilgisayar vermek zorundalar. - 09-06-2009, 22:53:40Biraz araştırdım da baya bu sorundan yakınan var, ŞikayetVar Sorun lcd panelden yada ekran kartı lcd bağlantı noktasından kaynaklı olabilirmiş, artık Türkiye' ye döndüğümde tekrar yollayacağım bu defa fotoğraflarını da çekip öyle gönderirim ki sorun yok demesinler.
Teşekkürler
- 14-06-2009, 00:19:47Arkasını açarım sonra derler garanti kapsamından çıkmışElazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunların arkası önü belli olmaz hacı, alet temiz de kartta sıkıntı var %90

