• 04-03-2010, 14:59:16
    #10
    calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benimde hesabım hacklendi.tam hangi yolları uyguladınız belirtebilirmisiniz.

    bide arkadaşlar bu godaddy hesabımdai domainler için kredi kartımdan yenileme ücreti çekmiş.ben domainleri alırken otomatik yeniilemeyi açmamıştım.
    Telefon numarası ile bir iki şey daha ekledim.

    Her domain için auto renew kapatmanız lazım en azından ben öyle yapıyorum uzatmak istemediğim süresi bitmesi yakın domainler için
  • 04-03-2010, 19:10:22
    #11
    Geçmiş olsun güzel dostum .

    İnşallah kurtarırsın Allah kimsenin başına vermesin. AMİN
  • 04-03-2010, 20:39:53
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ne kanı bozuklar var..
  • 04-03-2010, 21:23:54
    #13
    Geçmiş olsun dikkat etmek lazım. Sonucu yazarsanız sevinirim merak ettim. Bu gibi durumlarda arkadaşlarında belirttiği gibi hassas davranması gerekiyor godaddynin..
  • 04-03-2010, 23:37:40
    #14
    Son durumu söyleyim undo@godaddy.com'dan mail geldi. Hesabımı hackleyen şerefsizin hesabımı nasıl hacklediğini soruyorlar. Bende anlattım şifremi kimseye vermedim, scam mail gelmedi, şifremi bir yere girmedim diye.
  • 12-03-2010, 13:01:28
    #15
    Arkadaşlar çalınan domainlerinizi ve hesabınızı geri almak için. Telefonla arayın ve şifrenizi resetlesinler. Hesabınızı geri aldıktan sonra undo@godaddy.com adresine mail atın size bir undo form gönderecekler 3 sayfadan oluşan pdf. uzantılı. Formun en başındaki boşluğa çalınan domainlerinizi yazıyorsunuz. Yine ilk sayfasıda en aşağı kimlik yada ehliyet fotokopisini ekliyorsunuz. Ayrıca sizden yeni bir hesap açmanızı istiyorlar. İkinci sayfada domainler hangi hesaba gönderilecek diye soruyor oraya yeni hesabınızın müşteri numarasını yazıyorsunuz. Son sayfaya imzanızı adınızı soyadınızı ve tarihi yazıp taratıp gönderiyorsunuz.

    Buraya kadar herşey normal benim 10 domainden 9'unu verdiler ama bir tanesi bir ara el değiştirmişti ve onunda o domain için undo form doldurması gerekiyormuş ve o domaini vermediler. Şu an hackerin elinde o domain ve bile bile geri vermiyorlar. Bir önceki sahibi benim, ve sistemden hesabımdan transfer edildiğini çok kolaylıkla görebilirler. 9 domaini veriyorlarda 1 domaini vermiyorlar çok saçma. Form dolduracak elemana mail attım bakalım cevap bekliyorum.
  • 21-03-2010, 01:28:59
    #16
    geçmiş olsun
    inş kalan 1 domainide kurtarırsın
  • 21-03-2010, 01:32:23
    #17
    Üyeliği durduruldu
    geçmiş olsun. yine kurtarmışsın çoğunu
  • 21-03-2010, 01:57:55
    #18
    🌐 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗳𝗹𝘆.𝗰𝗼𝗺
    Geçmiş olsun hocam. İnşallah kurtarırsın 1 domainide. Kötü bir durum.