Arkadaşlar çalınan domainlerinizi ve hesabınızı geri almak için. Telefonla arayın ve şifrenizi resetlesinler. Hesabınızı geri aldıktan sonra undo@godaddy.com adresine mail atın size bir undo form gönderecekler 3 sayfadan oluşan pdf. uzantılı. Formun en başındaki boşluğa çalınan domainlerinizi yazıyorsunuz. Yine ilk sayfasıda en aşağı kimlik yada ehliyet fotokopisini ekliyorsunuz. Ayrıca sizden yeni bir hesap açmanızı istiyorlar. İkinci sayfada domainler hangi hesaba gönderilecek diye soruyor oraya yeni hesabınızın müşteri numarasını yazıyorsunuz. Son sayfaya imzanızı adınızı soyadınızı ve tarihi yazıp taratıp gönderiyorsunuz.

Buraya kadar herşey normal benim 10 domainden 9'unu verdiler ama bir tanesi bir ara el değiştirmişti ve onunda o domain için undo form doldurması gerekiyormuş ve o domaini vermediler. Şu an hackerin elinde o domain ve bile bile geri vermiyorlar. Bir önceki sahibi benim, ve sistemden hesabımdan transfer edildiğini çok kolaylıkla görebilirler. 9 domaini veriyorlarda 1 domaini vermiyorlar çok saçma. Form dolduracak elemana mail attım bakalım cevap bekliyorum.