Merhaba,
uzun zamandır bekledigim bir domain güncellenmezse yakında bosa düşecek, kaçırmamak için backorder hizmetinden yararlanmak istiyorum.
Araştırmalarım sonu snapnames işinde en iyi hata payı en az olanmış..(alternatif öneriniz varsa lütfen sebebiyle belirtin)
Daha önce böyle bir işlem yapmadıgım için hiç bilgi sahibi degilim, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim.
Dikkat etmem gereken noktalar neler? Domainin afişe olmaması gibi..
Teşekkürler..
Yardım: Snapnames 'de backorder nasıl yapılır?
9
●1.552
- 08-03-2018, 00:04:40
- 08-03-2018, 09:51:02* şu an dropcatch.com ortalığı silip süpürüyor, snapnames onun gerisinde kaldı.
* backorder yaptığınızda en büyük sıkıntı alan adına sizden başkası-başkaları da backorder yapmışsa alan adı için ihale başlıyor, tabi firma domani kapmışsa. ben ihaleler ile alan adı alamıyorum çünkü bütçem çabuk aşılıyor, ihalelere firmalar, domainciler, bitcoin zenginleri falan katılıyor ve fiyat abartı yükselebiliyor. eğer alan adına sizden başka backorder yapan yoksa alan adı sizin oluyor, kredi kartınızdan ödeme çekiliyor veya hesabınıza girip ödeme yapıyorsunuz...
* dropcatch veya snapmanes kradi kartı onay ister, dropcatch sitesinde ihalelere doğru düzgün teklif vermek için kimlik görüntünüz ile onay yaptırmanız gerekiyor.
* dynadot.com ile ucuz backorder yapabilirsiniz, bu niye yapılır derseniz, alan adı boşa düşünce backorder yapmamış ama alan adının boşta olduğunu görüp kayıt yapmayı bekleyenlerin önüne geçmiş olursunuz.. - 08-03-2018, 13:53:44Merhaba,
ilginize ve bilgilerinize müteşekkirim. Dediklerinizi harfiyen uygulayacağım. Çok teşekkür ederim.
İyi günler, iyi .çalışmalar.
tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 22-09-2018, 19:24:46Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

-Hocam peki ben bu domaini almak istiyorum diyelim. 79$ verip backorder yaptırmam gerekiyor parayı verip bekledim. Fakat domaini alamadı paramı iade edyor mu?
-Domaini yakaladığını farz edelim. 3 kişi daha 79$ ödedi diyelim. İhaleye açılacak. Peki bu ihale backorder yapan 3 kişi arasında mı olacak? İhaleyi kaybedersek para iadesi yine var mıdır?
-Ayrıca yukarıda yer alan görselde yukarı doğru bakan yeşil bir ok tuşu var. O ne işe yarıyor. 79 yerine 179 $ ödemek bizim ne karımıza olur?
Cevap için çok teşekkür ederiz. - 22-09-2018, 19:53:29Joest, hatırladığım kadarıyla şöyle...
backorder için veya sizin olmayan bir şey için para almıyorlar, site baştan kredi kartı onayı istiyor, onay tamamsa alan adlarırın sizin olduğu kesinleşene kadar kredi kartınızdan para çekmiyor. yani backorder için o 79 usd parayı çekmeyecek.
ihale 3 kişi arasında geçer diye hatırlıyorum ama firmalar daha çok kazanmak için bunu değiştirebiliyor, değişmiş olabilir. burada da aynı, verdiğiniz tekliflerde kartınızdan para çekilmiyor, kazandığınız kesinleşince ödeme yapıyorsunuz.
sanırım o tuş kolaylık için, yazmak yerine hızlıca basıp arttırıyorsunuz. fazla fazla teklif yazdığınızdaki kolaylık, sistem o teklifi saklıyor, eğer biri sizi geçerse otomatik olarak yükseltiyor, yani bilgisayar başında olmayacaksanız kullanılabilir.. - 22-09-2018, 21:13:41Godaddy.com para aldı hocam. Kredi kart onayı istiyorlar doğrudur fakat para çektiler. Belki diğer siteler çekmiyor olabilir. Net olarak nasıl öğrenebilirim fikriniz var mı?tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-09-2018, 21:52:10Godaddy backorder için çok başarısızdır. Para alır ve size backorder kredisi verir. Başarılı oluncaya kadar denersiniz.
Snapnames, namejet, dropcatch başarılı olunca ödeme ister. Snapnames ve namejet ortaklığı vardır ve dropcatchden farklı olarak domain için birden fazla talep varsa üç günlük ihaleye sadece ön kayıt sürecinde girenler katılabilir. - 22-09-2018, 23:01:22Pending delete sürecine girmiş domainlerle, süresi dolmuş ama pending delete sürecine de düşmemiş domainlerin dırumları farklı. yuzuk.com süresi bitmiş ama henüz pending delete sürecine düşmemiş, snapnames eğer önceki sahibi süresini uzatmazsa pending deletede düşmeden ve domain yaşı sıfırlanmadan satış ön kayıt alıyor. Ön kayıtta min tutarın üzerinde de ihaleye girebilirsin ama kimin kazanacağını üçgünlük ihale belirler.
