tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* şu an dropcatch.com ortalığı silip süpürüyor, snapnames onun gerisinde kaldı.

* backorder yaptığınızda en büyük sıkıntı alan adına sizden başkası-başkaları da backorder yapmışsa alan adı için ihale başlıyor, tabi firma domani kapmışsa. ben ihaleler ile alan adı alamıyorum çünkü bütçem çabuk aşılıyor, ihalelere firmalar, domainciler, bitcoin zenginleri falan katılıyor ve fiyat abartı yükselebiliyor. eğer alan adına sizden başka backorder yapan yoksa alan adı sizin oluyor, kredi kartınızdan ödeme çekiliyor veya hesabınıza girip ödeme yapıyorsunuz...

* dropcatch veya snapmanes kradi kartı onay ister, dropcatch sitesinde ihalelere doğru düzgün teklif vermek için kimlik görüntünüz ile onay yaptırmanız gerekiyor.

* dynadot.com ile ucuz backorder yapabilirsiniz, bu niye yapılır derseniz, alan adı boşa düşünce backorder yapmamış ama alan adının boşta olduğunu görüp kayıt yapmayı bekleyenlerin önüne geçmiş olursunuz..

-Hocam peki ben bu domaini almak istiyorum diyelim. 79$ verip backorder yaptırmam gerekiyor parayı verip bekledim. Fakat domaini alamadı paramı iade edyor mu?

-Domaini yakaladığını farz edelim. 3 kişi daha 79$ ödedi diyelim. İhaleye açılacak. Peki bu ihale backorder yapan 3 kişi arasında mı olacak? İhaleyi kaybedersek para iadesi yine var mıdır?

-Ayrıca yukarıda yer alan görselde yukarı doğru bakan yeşil bir ok tuşu var. O ne işe yarıyor. 79 yerine 179 $ ödemek bizim ne karımıza olur?

Cevap için çok teşekkür ederiz.