Joest, hatırladığım kadarıyla şöyle...
backorder için veya sizin olmayan bir şey için para almıyorlar, site baştan kredi kartı onayı istiyor, onay tamamsa alan adlarırın sizin olduğu kesinleşene kadar kredi kartınızdan para çekmiyor. yani backorder için o 79 usd parayı çekmeyecek.
ihale 3 kişi arasında geçer diye hatırlıyorum ama firmalar daha çok kazanmak için bunu değiştirebiliyor, değişmiş olabilir. burada da aynı, verdiğiniz tekliflerde kartınızdan para çekilmiyor, kazandığınız kesinleşince ödeme yapıyorsunuz.
sanırım o tuş kolaylık için, yazmak yerine hızlıca basıp arttırıyorsunuz. fazla fazla teklif yazdığınızdaki kolaylık, sistem o teklifi saklıyor, eğer biri sizi geçerse otomatik olarak yükseltiyor, yani bilgisayar başında olmayacaksanız kullanılabilir..