Dün geceden bu yana bir kaç defa kesinti yaşandı. Konunun takipçisi olanlar zaten olaylardan haberdar.
Elektirik arızası ile ilgili yaşanan problem sonrası gerek kurumsal gerekse bireysel binlerce kişi ya da kurum mağdur oldu.
Tam yedekleri almaya çalışıyorduk ki yeniden kesinti yaşandı. Umudum herkesin minimum zarara ya da 0 zararla bu olayı atlatması.
Peki değerli profesyoneller, sevgili dostlar. Her yıl büyüme gösteren, yeni yeni yatırımlar yapan ve hatta yatırım alan. Güçleriyle övünen, büyüme listesinde ilk 100 şirketin arasında olduğunu savunan Radoreye de güvenemeyecek miyiz?
Varsa deneyimlerinizle birlikte başka firmaları yazar mısınız? Hizmet geri geldikten sonra nasıl aksiyonlar alacaksınız? Paylaşımlarınızı rica ediyorum.
Saygılar
Radoreye de güvenemeyeceksek hangi firmaya güvenelim?
60
●6.233
- 28-04-2018, 16:16:27
- 28-04-2018, 16:23:57Merhabalar, bu türden kesintilerin yaşanması çok normal olmasa da kabul edilebilir diye düşünüyorum. Bir şirketten hizmet alacağım zaman önce verimerkezini soruyorum. Radorede sunucu barındıran hiçbir firmada mağduriyet yaşamadım. Hız, ping gibi problemlerim olmadı. Ayrıca sanırım belirtmekte fayda var aynı saatlerde Türk Telekom kaynaklı problem de yaşadım ev internetinde.
- 28-04-2018, 16:25:05Siteleriniz 1 gün kapalı kaldı diye yüzlerce kişiye ekmek kapısı olan bir firmayı iki dk harcamayın. Neticide gökten zembille inmiyor bu sunucular elektronik cihazlar elbette sorun çıkarma ihtimali her zaman vardır. önemli olan en kısa sürede sorunu çözmek.Koskoca samsung bile yıllardır üretimini yaptığı cep telefonlarında geçen yıl note 7 telefonlarının çoğunu geri istedi sorunlu diye. Kısacası insan yapımı herşey arıza yapabilir.
- 28-04-2018, 16:26:02Bir sorun yaşandı diye şirketi gömmeye gerek yok bence koskoca buyuk şirketlerde bile sorun olabiliyor bu onlar bir tecrube olacaktır daha iyisini yapacaktır çünkü şuanda yaşadıkları sıkıntı varya onlara gerçekten sağlam ders oldu.
- 28-04-2018, 16:35:24Kimsenin kimseyi gömdüğü yok herkes bir sakin olsun lütfen. Kimsenin de avukatlığını yapmaya gerek yok. Yaşanan problem i, merdivenaltı herhangi bir sözde firmada yaşanacak bi problem.
Beyin fırtınası yapılsın, dayanışma olsun, insanlar çözümlerini paylaşsın diye konu açtık, hemen avukatlığa başladınız. Biraz gerçekçi olun lütfen. - 28-04-2018, 16:38:17Ama işte Samsung geri istedi ve karşılığını verdi. Radore ne yapacak küçük bir özür ile kapatacak hatta onu bile yapacağına şüpheliyim. Zararı kim karşılayacak ? Dakikada 10 dolar kaybediyorum ben yedekli çalışmama rağmen yedeklerde patladı. Yedeğin yedeğini devreye soktum o şekilde aktif tutuyorum. Benim gibi bütçe ayıramayacak binlerce insan var. Bu insanların zararını birilerinin karşılaması lazım. Yüzlerce kişiye babasının hayrına ekmek kapısı olmuyor. Para veriyorsun, onun karşılığında hizmet alıyorsun. Hizmeti alamıyorsan şikayetini de edersin.Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-04-2018, 16:38:48Geçen ay koskoca OVH'de de benzer şey oldu. Hiçbir firmayı savunmuyorum radore hiç kullanmadım ama biraz bekleyin çözmeye çalışıyorlardır eminim.medyahakimi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle