Merhaba,
Büyük bir ihtimalle çektiğiniz botta resim küçük geliyordur, destekden yazarsanız ilgilenebiliriz.
İyi çalışmalar.
★★★★★BotextraV3 -Çoklu bot | 900 den fazla bot | Replacer | Spinner | Havuz| Cloner |Takipçi |Çeviri
2.261
●337.805
- 11-02-2014, 09:50:05Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 14-02-2014, 10:00:105 Adet Takipçi İçin 2 Gün önce ödeme geçildi. Ticket'dan bilgilendirme yapıldı ve takipçileriniz eklenmiştir dendi. Lakin halen takipçim eklenmiş durumda değil. Dün sabah yeniden Ticket attım takipçilerim eklenmemiş diye halen eklenmemiş durumda.
Lütfen şu destek taleplerine daha çok ehemmiyet verirseniz çok sevinirim.
Sisteminizin %100 arkasındayım. Aksaklık olmadan muhteşem şekilde çalışıyor. Alacaklı arkadaşlarada her türlü kefilim bu sistem konusunda.
Yalnız destek taleplerine 2 günden önce cevap verilmemesi moral bozuyor!
Sistemde paypalla alınan hizmetler anında aktif olur yazıyor. Paypalla ödeme yaptık sırf o yüzden. Bugün 3.gün olmasına rağmen halen takipçiler aktif edilmedi. Edildi denmesine rağmen edilmedi.
Sadece şu destek talebi için bir eleman alsanız şu sisteminize ne kadar güzel olur.
İnsanlar para verince karşılığında hizmette istiyor haliyle.
Şuanki fiyatlara 10lira zam yapın bir eleman daha alın ben kabulüm öderim 10 lira fazladan.
Umarım bu mesajıma dikkat edilir..
İyi satışlar.. - 17-02-2014, 07:46:56Destekden cevaplandı.HadRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, yaşadığınız sorun için özür dilerim sorununuz giderildi, bunun dışında premium destek hattı oluşturacağız daha iyi çözüm olacaktır sanıyorum.EmreCagiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaban bey, söylememek için çok çabaladım ama daha fazla katlanamayacağım sanıyorum, siz botextranın başına gelen en inanılmaz kullanıcısınız.zorzar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle evet destek talebiniz 2 gün olmuş açılalı (4 gün değil) diğer açmış olduğunuz 35 destek talebinde olduğu gibi defalarca "ne oldu, bakmayacakmısınız, kardeşim nasıl destek bu" gibi 4-5 mesaj atmışsınız, bakmışsınız ki kimse cevap vermiyor başka bir ticket açmışsınız, oda olmayınca bana yazmışsınız skypedan baktınız bu da olmuyor bir de buraya yazıp kötüleyeyim elimden geldiğince demişsiniz.
Bütün bunları yaparken bi oturup nefes alsaydınız bu gün HAFTA SONU deseydiniz ? ekibim haftalardır aralıksız çalışıyor, bir hafta sonu iznini her normal çalışan gibi hakediyorlar.
Nasıl destek alacağınızı biliyorsunuz bize yazarsınız bizde size döneriz uygun zaman çerçevesinde, bu sürede bu süreci hızlandırabileceğiniz HİÇBİRŞEY yok. Çünkü bu sırada arkadaşlarımız diğer sorunlara bakıyor oluyorlar ve herkesin desteği sizinki kadar acil sizinki kadar önemli.
Sizi defalarca uyardım hatta skype adresimi de size bu yüzden verdim, ama siz pazar günü şirketin kapısına dayanıp NEREDESSINNNNIIIIZZZ diye bağırırsanız tabiki bir muhattap bulamazsınız.
Bu satış konumuza "sizmisiniz bana hızlı destek vermeyen" diye yağdırırsanız bizim satışımızı etkilemeye çalışırsanız bunun sonu "satış baltalamaktan banlanmanızı istemek" olacaktır.
Sorununuza gelince replacer sistemine vermiş olduğunuz herşeyi " " boşluk ile replace et komutu sonunda herşeyiniz replace edilmeye başlamış sistemde size böyle bir sonuç vermiş. Yani sistemsel değil kullanımsal bir hata yaşamışsınız, şimdi sorun veren replacerı sildim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şaban bey, bir sonraki satış konumuzu baltalama girişiminizde açık bir şekilde belirtiyorum hakkınızda şikayette bulunacağım. Bana ulaşmak istiyorsanız skype adresime kadar herşeyimi paylaştım sizinle daha yapabileceğim bişey yok.
PS : Bu mesaja cevap vermek istiyorsanız pm atın, buraya yazmayın. - 17-02-2014, 10:25:21Yaşadığım sorunun düzeltildiğini 2.defa yazmışsınız. Lakin sorunum devam etmektedir.lastwisher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halen Takipçilerim aktif olmadı. Tam 5 günü geçti parayı ödeyeli ve halen aktif değil takipçiler.
Bir an önce çözerseniz problemi çok sevinirim..
Bu arada 2 defa takipçiler eklenmiş dediniz ve eklenmedi. Bu 3.kez size destek talebi oluşturduğumu ortaya çıkartıyor. 2 defada bir takipçi eklenemiyorsa bir gariplik var bu durumda? - 17-02-2014, 11:36:51Sizin hesabınızda kombine bir hata grubu olmuş, ilk lisansınız eklenirken sistem yeni bir lisans gibi görmüş, aldığınız takipçiyi de diğer lisansa tanımlamış. Arkadaşlar eklendi görüyorlar fakat yanlış lisansa eklendiğini farkedememişler, ben şimdi bir düzenleme yaptım sorununuz giderildi.
- 17-02-2014, 12:14:36