Destekden cevaplandı.
Merhaba, yaşadığınız sorun için özür dilerim sorununuz giderildi, bunun dışında premium destek hattı oluşturacağız daha iyi çözüm olacaktır sanıyorum.
Şaban bey, söylememek için çok çabaladım ama daha fazla katlanamayacağım sanıyorum, siz botextranın başına gelen en inanılmaz kullanıcısınız.
Öncelikle evet destek talebiniz 2 gün olmuş açılalı (4 gün değil) diğer açmış olduğunuz 35 destek talebinde olduğu gibi defalarca "ne oldu, bakmayacakmısınız, kardeşim nasıl destek bu" gibi 4-5 mesaj atmışsınız, bakmışsınız ki kimse cevap vermiyor başka bir ticket açmışsınız, oda olmayınca bana yazmışsınız skypedan baktınız bu da olmuyor bir de buraya yazıp kötüleyeyim elimden geldiğince demişsiniz.
Bütün bunları yaparken bi oturup nefes alsaydınız bu gün HAFTA SONU deseydiniz ? ekibim haftalardır aralıksız çalışıyor, bir hafta sonu iznini her normal çalışan gibi hakediyorlar.
Nasıl destek alacağınızı biliyorsunuz bize yazarsınız bizde size döneriz uygun zaman çerçevesinde, bu sürede bu süreci hızlandırabileceğiniz HİÇBİRŞEY yok. Çünkü bu sırada arkadaşlarımız diğer sorunlara bakıyor oluyorlar ve herkesin desteği sizinki kadar acil sizinki kadar önemli.
Sizi defalarca uyardım hatta skype adresimi de size bu yüzden verdim, ama siz pazar günü şirketin kapısına dayanıp NEREDESSINNNNIIIIZZZ diye bağırırsanız tabiki bir muhattap bulamazsınız.
Bu satış konumuza "sizmisiniz bana hızlı destek vermeyen" diye yağdırırsanız bizim satışımızı etkilemeye çalışırsanız bunun sonu "satış baltalamaktan banlanmanızı istemek" olacaktır.
Sorununuza gelince replacer sistemine vermiş olduğunuz herşeyi " " boşluk ile replace et komutu sonunda herşeyiniz replace edilmeye başlamış sistemde size böyle bir sonuç vermiş. Yani sistemsel değil kullanımsal bir hata yaşamışsınız, şimdi sorun veren replacerı sildim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şaban bey, bir sonraki satış konumuzu baltalama girişiminizde açık bir şekilde belirtiyorum hakkınızda şikayette bulunacağım. Bana ulaşmak istiyorsanız skype adresime kadar herşeyimi paylaştım sizinle daha yapabileceğim bişey yok.
PS : Bu mesaja cevap vermek istiyorsanız pm atın, buraya yazmayın.
Yaşadığım sorunun düzeltildiğini 2.defa yazmışsınız. Lakin sorunum devam etmektedir.
Halen Takipçilerim aktif olmadı. Tam 5 günü geçti parayı ödeyeli ve halen aktif değil takipçiler.
Bir an önce çözerseniz problemi çok sevinirim..
Bu arada 2 defa takipçiler eklenmiş dediniz ve eklenmedi. Bu 3.kez size destek talebi oluşturduğumu ortaya çıkartıyor. 2 defada bir takipçi eklenemiyorsa bir gariplik var bu durumda?