Destekden cevaplandı.
5 Adet Takipçi İçin 2 Gün önce ödeme geçildi. Ticket'dan bilgilendirme yapıldı ve takipçileriniz eklenmiştir dendi. Lakin halen takipçim eklenmiş durumda değil. Dün sabah yeniden Ticket attım takipçilerim eklenmemiş diye halen eklenmemiş durumda.
Lütfen şu destek taleplerine daha çok ehemmiyet verirseniz çok sevinirim.
Sisteminizin %100 arkasındayım. Aksaklık olmadan muhteşem şekilde çalışıyor. Alacaklı arkadaşlarada her türlü kefilim bu sistem konusunda.
Yalnız destek taleplerine 2 günden önce cevap verilmemesi moral bozuyor!
Sistemde paypalla alınan hizmetler anında aktif olur yazıyor. Paypalla ödeme yaptık sırf o yüzden. Bugün 3.gün olmasına rağmen halen takipçiler aktif edilmedi. Edildi denmesine rağmen edilmedi.
Sadece şu destek talebi için bir eleman alsanız şu sisteminize ne kadar güzel olur.
İnsanlar para verince karşılığında hizmette istiyor haliyle.
Şuanki fiyatlara 10lira zam yapın bir eleman daha alın ben kabulüm öderim 10 lira fazladan.
Umarım bu mesajıma dikkat edilir..
İyi satışlar..
Merhaba, yaşadığınız sorun için özür dilerim sorununuz giderildi, bunun dışında premium destek hattı oluşturacağız daha iyi çözüm olacaktır sanıyorum.
havuza eklediklerim ve takipçi tarafından havuza eklenenler başarılı yazmasına rağmen siteye eklenmiyor . kaynak başlığı da yok logları inceler misiniz ?...!!!! diye 3 kez desteğe yazdım.
bugün 4.gün oldu ne bir cevap ne bir düzelme söz konusu...!!!
size
skype dan da ulaşmaya çalıştım ulaşılamıyor, yazılı mesaj bıraktım
cevap alamadım...
bu nasıl hizmet anlayışı Hasan Bey..!!!
sitemap dahil
hiçbir eklentim aktif değil...
hemen eklentilere bahane bulmayın diye not düşüyorum...
her sorunda temel gerekçeniz bu da onun için belirtmekte fayda gördüm.
copy/paste in fevkalade bir sistemi olan hizmetinizi destek vermediğiniz için rezil ediyorsunuz herkesin derdi aynı destek... destek.. desteksiz hizmet olur mu?
biz işimizi kolaylaştırıyor diye süre uzatmaya ek özellikler ve takipçi sayısını artırmayı istiyoruz para ödemek istiyoruz... siz ve ekibiniz bizi bu sistemi
kullandırmamak için uğraşıyorsunuz.. çünkü sistem bize büyük kolaylık sağlıyor biz size para ödüyoruz... siz bize sağlıklı hizmet sunmuyorsunuz... olacak iş değil... anlamakta fevkalade zorlanıyorum... inanası gelmiyor insanın tanıtımlarınız da doğru ise binlerce webmaster on binlerce siteye hizmet verdiğinizi belirtiyorsunuz kolay gelsin hepsine...!!! vay onların haline...
lütfen şu problemi giderin... biz haber sitesiyiz 300-500 hitimiz var oda gidiyor site güncel olmayınca 4 gündür 1 tane içerik eklenmedi...!!!
şunu bildirmekte fayda görüyorum hatanın düzelmesinde size yardımcı olur belki içeriğin resmini upload klasörüne alıyor eksiz lerin içine atıyor youtube videolarını ekliyor ancak hiçbir içerikteki başlık dahil hiçbir yazıyı siteye eklemiyor...!
Şaban bey, söylememek için çok çabaladım ama daha fazla katlanamayacağım sanıyorum, siz botextranın başına gelen en inanılmaz kullanıcısınız.
Öncelikle evet destek talebiniz 2 gün olmuş açılalı (4 gün değil) diğer açmış olduğunuz 35 destek talebinde olduğu gibi defalarca "ne oldu, bakmayacakmısınız, kardeşim nasıl destek bu" gibi 4-5 mesaj atmışsınız, bakmışsınız ki kimse cevap vermiyor başka bir ticket açmışsınız, oda olmayınca bana yazmışsınız skypedan baktınız bu da olmuyor bir de buraya yazıp kötüleyeyim elimden geldiğince demişsiniz.
Bütün bunları yaparken bi oturup nefes alsaydınız bu gün
HAFTA SONU deseydiniz ? ekibim haftalardır aralıksız çalışıyor, bir hafta sonu iznini her normal çalışan gibi hakediyorlar.
Nasıl destek alacağınızı biliyorsunuz bize yazarsınız bizde size döneriz uygun zaman çerçevesinde, bu sürede bu süreci hızlandırabileceğiniz HİÇBİRŞEY yok. Çünkü bu sırada arkadaşlarımız diğer sorunlara bakıyor oluyorlar ve herkesin desteği sizinki kadar acil sizinki kadar önemli.
Sizi defalarca uyardım hatta skype adresimi de size bu yüzden verdim, ama siz pazar günü şirketin kapısına dayanıp NEREDESSINNNNIIIIZZZ diye bağırırsanız tabiki bir muhattap bulamazsınız.
Bu satış konumuza "sizmisiniz bana hızlı destek vermeyen" diye yağdırırsanız bizim satışımızı etkilemeye çalışırsanız bunun sonu "satış baltalamaktan banlanmanızı istemek" olacaktır.
Sorununuza gelince replacer sistemine vermiş olduğunuz herşeyi " " boşluk ile replace et komutu sonunda herşeyiniz replace edilmeye başlamış sistemde size böyle bir sonuç vermiş. Yani sistemsel değil kullanımsal bir hata yaşamışsınız, şimdi sorun veren replacerı sildim sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
Şaban bey, bir sonraki satış konumuzu baltalama girişiminizde açık bir şekilde belirtiyorum hakkınızda şikayette bulunacağım. Bana ulaşmak istiyorsanız skype adresime kadar herşeyimi paylaştım sizinle daha yapabileceğim bişey yok.
PS : Bu mesaja cevap vermek istiyorsanız pm atın, buraya yazmayın.