• 03-03-2023, 14:50:26
    #1
    Merhaba arkadaslar. Bu anakarti yeni aldim. Power bagladigimda hic bir tepki vermiyor, acilmiyor. Sistemi komple söküp, üstündeki herseyi söktüm. Anakarta sadece power kablosu taktim. Acmak istedigimde yine hic bir tepki vermiyor. Iki farki güc kaynagi denedim. Sonuc ayni.
    güc kaynagini farkli anakartta deniylrum, sorun yok calisiyor.
    Acaba yapmam gereken bisi var da yapmiyor muyum? Anakart arizali diye düsünüp, iade edip yenisini aldim. Ayni sorun devam ediyor. Bir türlü acamadim anakarti.
  • 03-03-2023, 14:57:10
    #2
    Merhaba, işlemci nedir hocam üzerinde bulunan?

    Bazı kartlar işlemci olmadan çalışmıyor
  • 03-03-2023, 14:57:35
    #3
    Merhaba, güç kabloları doğru bağlandıysa ve üstünde işlemci ile en az 1 adet uyumlu RAM bellek varsa start alır.
    Ayrıca statik elektrik olmadığına, PSU'ların sorunsuz olduğuna ve bağlantıların stabil olduğuna-elektrik hattının topraklı olduğuna dikkat etmek belki hatayı anlamamızda yardımcı olabilir.
  • 03-03-2023, 15:00:28
    #4
    ErcinCaglar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, işlemci nedir hocam üzerinde bulunan?

    Bazı kartlar işlemci olmadan çalışmıyor
    Ryzen 9-3900x islemci, fakat takmadim yeni karta, simdi gidince bi islemci ve ram takip deneyeyim hocam