Sektörünü yazmıyorum çünkü fikrimi korumak isterim.Uygulamaya kullanıcı kendisi dataları girecek.Uygulama kullanıcıyı belirli tarih ve saatlerde uyaracak.Uygulama bu dataları grafik halinde sunacak.
Eğer (!) bu uyarılar sesli uyarı olursa da cok iyi olacak tabi.
Tasarımı zor değil cok cok basit olabilir.
Bu uygulama kişinin kendine ozel.Yani ikinci ucuncu kişilerle kontak kurulması gerekmiyor.
Simdi gelelim sorularıma.
Boyle bir uygulama ortalama ne kadar surede hayata gecirilir ve kaç lira tutar.
Bu uygulamayı ben yapmak istesem cabalasam (bu konuda bilgim yok) ne kadar zaman harcamam gerekir?
uygulamadan beklentim. ucretli satılacak ve reklam alacak.
Basit bir uygulama yapmak istiyorum.(içeri)
10
●606
- 15-04-2024, 23:37:55
- 15-04-2024, 23:51:02Uygulamanızın tüm nitelikleri önemli olmakla birlikte böyle bir uygulamayı cross platform olarak sunmak isterseniz ortalama adam saat üzerinden hesaplarsak 70 saat civarında sürecektir.
Günlük 8 saat üzerinden hesaplayabilirsiniz.
Uygulamayı siz yapmak isterseniz öncelikle mobil uygulama için dil,platform seçimi yapmalısınız ardından backend tarafı için bir programlama dili öğrenmelisiniz (PHP,java,c#) gibi yani hem mobil uygulama için dil öğrenmeli hemde backend tarafı için dil öğrenmelisiniz bu süreçte sizin öğrenme kabiliyetinize göre en az 6 ay diye düşünüyorum fakat javascript öğrenerek ve birazda yapay zeka yardımıyla hem nodeJs hemde react native ile böyle bir uygulamayı daha kısa sürede çıkaradabilirsiniz.
İyi formlar dilerim - 16-04-2024, 01:07:28Öncelikle detaylı acıklama icin cok tesekkur ediyorum.Ben bu programları hic bilmiyorum.Peki sunu da sormak istiyorum ben bu programlara calıssam ve bu projeyi hayata gecirsem sonrasında baska projeler icin de iş alabilecek duruma gelebilir miyim (hemen değil de ufaktan) ve son olarak ortalama kac liralar civarında doner boyle bir uygulama fiyatı cunku hicbir fikrim yok.androids adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-04-2024, 09:38:17Hocam bu tarz bir uygulama en kolay flutter ile yazılır. Notification kısmen basit, kişiye özel ve istediği saatte olması teferruat sadece. Kendi listelerini yapması kolay bir işlem. Reklam entegrasyonu yine basit. Uygulama içi satın alma da diğer işlemlere göre daha teferruatlı. Üyelik mi sınırsız süreli mi bunları takip edip yönetmek gerekiyor. Sizin bu dili öğrenip tek başınıza bunu yapmanız doğrusunu söylemek gerekirse imkansıza yakın ya da en az 1 yıl. Düşündüğünüz kadar basit değil maalesef. Ayrıca tasarım basit gibi olsa da en önemli şeylerden birisi ve dil öğrenerek tasarım çıkarmanız imkansıza yakın. Ben orta düzey flutter geliştiricisi olduğum halde halen tasarımsal olarak pek bir çalışmam yok. Bu tarz bir uygulama kalitesine bağlı olarak arkadaşında söylediği gibi 10-20 bine yapılabilir. Ama siz yayına aldıktan sonra da mutlaka şikayet ve geri bildirimler gelecektir. O süreçte de yazılım desteğine ihtiyacınız devam edecektir. Bunu da göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin.