androids adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulamanızın tüm nitelikleri önemli olmakla birlikte böyle bir uygulamayı cross platform olarak sunmak isterseniz ortalama adam saat üzerinden hesaplarsak 70 saat civarında sürecektir.
Günlük 8 saat üzerinden hesaplayabilirsiniz.
Uygulamayı siz yapmak isterseniz öncelikle mobil uygulama için dil,platform seçimi yapmalısınız ardından backend tarafı için bir programlama dili öğrenmelisiniz (PHP,java,c#) gibi yani hem mobil uygulama için dil öğrenmeli hemde backend tarafı için dil öğrenmelisiniz bu süreçte sizin öğrenme kabiliyetinize göre en az 6 ay diye düşünüyorum fakat javascript öğrenerek ve birazda yapay zeka yardımıyla hem nodeJs hemde react native ile böyle bir uygulamayı daha kısa sürede çıkaradabilirsiniz.

İyi formlar dilerim
Öncelikle detaylı acıklama icin cok tesekkur ediyorum.Ben bu programları hic bilmiyorum.Peki sunu da sormak istiyorum ben bu programlara calıssam ve bu projeyi hayata gecirsem sonrasında baska projeler icin de iş alabilecek duruma gelebilir miyim (hemen değil de ufaktan) ve son olarak ortalama kac liralar civarında doner boyle bir uygulama fiyatı cunku hicbir fikrim yok.