• 21-09-2026, 11:51:15
    #1
    Merhabalar,
    Play Store üzerinde çalışmasını beklediğimiz bir uygulama talebimiz bulunmaktadır. İş ve detayları aşağıdaki gibidir.

    Talep Formu ;
    1- Ürün Sohbet / Chat uygulaması olacaktır ve uygulama içerisinde çalışmayacak, IRC protokolüne bağlı bir sunucuya giriş sağlayacaktır.
    2- Ürün hizmet alan kişiye google playstore hesabı açmayı ve açılan hesabın içerisine eklenmesini ve onaylanmasını kapsamaktadır.
    3- Kurulum ve kurulum sonrası onay süresi tamamlanmadan anlaşılan ücretin ödemesi gerçekleştirilmeyecektir.
    4- Ürün Native tabanlı yapılması istenmektedir.
    5- Yedeklerinin tamamı ürün sahibine teslim edilmelidir.
    6- Ödeme havale / eft yolu ile gerçekleştirilecektir.
    7- Önden ödeme , peşinat, kaparo gibi beklentileri olan veya iş sözleşmesinin dışında ödeme bekleyecek olan arkadaşlarım teklif yapmasınlar.
    8- Duruma göre Webwiew 'e de sıcak bakabiliriz o nedenle Native / Webwiew olarak 2 farklı fiyat alımı gerçekleştirebiliriz.
    9- Referans uygulaması veya demosu olmayanlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
    10- Forum'da yazılanın aksine demo ve talep ettiği ücreti paylaşmayan arkadaşlarımın hiç bir talebi başvuru olarak kabul görmeyecektir.

    Talep toplama süresi : 30.09.2026 tarihinde son bulacak olup, değerlendirmeler bu tarihe kadar teklif verenlerin arasından gerçekleştirilecektir.
    İş'i alan arkadaşımıza şimdiden hayırlı olmasını dilerim.
  • 21-09-2026, 12:02:11
    #2
    Kurumsal PLUS
    https://wa.me/905417616077
  • 21-09-2026, 12:30:16
    #3
    runo10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Talep formuna söylediğim gibi uygun değil hocam keşke okusaydınız, saygılar.
  • 21-09-2026, 12:43:50
    #4
    👑MOBILE APP DEVELOPER👑
    Merhaba. Maddeleri inceledim. Fakat bu şartlar işi yapacak olan kişiye çok ağır gelebilir. Bu sıradan bir ''Uygulamayı oluştur , sat'' projesi değil , bildiğiniz ''GELİŞTİRİCİYİ PROJEYLE BERABER SATIN ALIYORUM'' projesi. Zaten maddeleri detaylıca okuyup anlayan kişi farkedecektir. Keşke ortalama bütçeyi de belirtseydiniz insanlar en azından ''kendisini kaç TL'ye satabileceğinin'' değerlendirmesini yapabilirlerdi.
  • 21-09-2026, 12:52:20
    #5
    Kurumsal PLUS
    incibuss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Talep formuna söylediğim gibi uygun değil hocam keşke okusaydınız, saygılar.
    Okudum zaten ama form yok hocam yazınızda. Taleplerinizi iletmişsiniz iletişim için whatsapp bıraktık.
    Saygılar
  • 21-09-2026, 13:02:38
    #6
    EsatBeySHOP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba. Maddeleri inceledim. Fakat bu şartlar işi yapacak olan kişiye çok ağır gelebilir. Bu sıradan bir ''Uygulamayı oluştur , sat'' projesi değil , bildiğiniz ''GELİŞTİRİCİYİ PROJEYLE BERABER SATIN ALIYORUM'' projesi. Zaten maddeleri detaylıca okuyup anlayan kişi farkedecektir. Keşke ortalama bütçeyi de belirtseydiniz insanlar en azından ''kendisini kaç TL'ye satabileceğinin'' değerlendirmesini yapabilirlerdi.

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam,
    Uygulamalar satılır sonrasında onaylanma problemi yaşanır ve ben yükledim önceden olmuştu ben ne biliyim geliştiricileri de var burada. ( maalesef ) Veyahut uygulamayı kendi playstore hesaplarına kurup bizlerden habersiz reklam ekleyen , yedek kaybeden veya sonrasında ek ücret isteyen , bunların hepsini burada şahsen bizzat ben yaşadım.

    İş tasarım ve teslim içeriyor doğrudur, doğrudur teklif verecek arkadaşımda mevcut kriterler doğrultusunda işine geliyor ise teklifini bu iş tamamını üstlenebilecek ve emeğinin rakamını da bizden haklı olarak talep edecek.

    Bütçe konusu ise bulunduğumuz platform kurumsal / freelance çalışan arkadaşlarımız bir arada hizmet verdiği bir ortam 1000 diyende olacak 10.000 isteyende buradaki mesela serbest piyasa şartlarında en doğru kişiyi en uygun rakamlarla tahsis edebilmek , bu nokta'da kişinin ve üreticinin CV 'si rakamın altını doldurabilir veya boş bırakabilir o nedenle kimsenin önünü kesmek istemedim. Yani işi alacak kişi aldığı için rakamını kendi belirlesin , onun emeğini biz belirlemeyelim keza yapacağı için değerini kişi kendi bilmiyor ise zaten bu işi de yapmamalı kanaatindeyim.

    Saygılarımla.