Merhaba. Maddeleri inceledim. Fakat bu şartlar işi yapacak olan kişiye çok ağır gelebilir. Bu sıradan bir ''Uygulamayı oluştur , sat'' projesi değil , bildiğiniz ''GELİŞTİRİCİYİ PROJEYLE BERABER SATIN ALIYORUM'' projesi. Zaten maddeleri detaylıca okuyup anlayan kişi farkedecektir. Keşke ortalama bütçeyi de belirtseydiniz insanlar en azından ''kendisini kaç TL'ye satabileceğinin'' değerlendirmesini yapabilirlerdi.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam,
Uygulamalar satılır sonrasında onaylanma problemi yaşanır ve ben yükledim önceden olmuştu ben ne biliyim geliştiricileri de var burada. ( maalesef ) Veyahut uygulamayı kendi playstore hesaplarına kurup bizlerden habersiz reklam ekleyen , yedek kaybeden veya sonrasında ek ücret isteyen , bunların hepsini burada şahsen bizzat ben yaşadım.
İş tasarım ve teslim içeriyor doğrudur, doğrudur teklif verecek arkadaşımda mevcut kriterler doğrultusunda işine geliyor ise teklifini bu iş tamamını üstlenebilecek ve emeğinin rakamını da bizden haklı olarak talep edecek.
Bütçe konusu ise bulunduğumuz platform kurumsal / freelance çalışan arkadaşlarımız bir arada hizmet verdiği bir ortam 1000 diyende olacak 10.000 isteyende buradaki mesela serbest piyasa şartlarında en doğru kişiyi en uygun rakamlarla tahsis edebilmek , bu nokta'da kişinin ve üreticinin CV 'si rakamın altını doldurabilir veya boş bırakabilir o nedenle kimsenin önünü kesmek istemedim. Yani işi alacak kişi aldığı için rakamını kendi belirlesin , onun emeğini biz belirlemeyelim keza yapacağı için değerini kişi kendi bilmiyor ise zaten bu işi de yapmamalı kanaatindeyim.
Saygılarımla.