• 28-06-2009, 00:45:23
    Haklıysanız ister R10'da konu açsın, ister mahkemede dava,
    Kazanan bilgisiz müşteri değil siz olacaksınız...
    Bir müşterim SSL kurmamı istiyor beleşten, görmüş bir yerde 20-30 lira senelik...
    Ben kurmam serverima dedim, ayrı bir server alalım, ona istediğini yap dedim (maksat bir SSL için günlerce uğraşmamak ve sadece 30lira ile işin bitmediğini anlatmak aslında)
    Ben SSL kurmak zorunda mıyım?
  • 28-06-2009, 01:44:15
    Kurumsal PLUS
    Bu konudaki sıkıntı müşterilerin fevri davranması yanı sıra üzerine birde bilinçsiz olması can sıkıcı oluyor..

Bu biraz da diğer Hosting firmalarından kaynaklanmıyor değil hani… Bir çok kullanıcı gerçekten bir çok Hosting satan kişiden tokat yediği için kullanıcı herkese şüpheci bakmaya başlıyor. Saldırı alan bir kişinin hesabını durdurduğunuzda ilk aklına gelen param “boşa gidecek” veya “dolandırıldımmı” düşüncesi oluyor..

Bu konularda aslında insanları bilinçlendirmek gerek diyeceğim ama nasıl yapılacak bu olay.. İnsanlar o kadar tembel ki bu konuda dokuman yazsak en fazla 1-2 cümle okuyup sayfayı kapatır.. Telefon ederek bir Hosting sitesine firmanın üye yapmasını isteyenler bile mevcut.. Yani siteye üye bile olmaya üşeniyorlar..

Özetle.. Bu sektörde bir sunucuyu yönetmenin yanı sıra işin içinde insanlarla ilgilenmekte olduğundan bana göre diğer bir çok meslekten daha ağır (bence insanlarla uğraşmak en ağır iş). Bu nedenle sürekli psikolojik destek almamız gerekli desem yalan olmaz
  • 28-06-2009, 01:56:19
    Merhaba,

https://www.r10.net/hosting-sikayetle...i-bilecek.html

Yukarıdaki konuda buna benzer bir sitem içeriyordu ama ne değişti? hiç birşey değişmedi, değişmeyecekte,

Saygılar.
  • 28-06-2009, 13:46:40
    spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SAvcılığa başvurup ne diyeceksiniz? Küfür ederse dersiniz ki hakaret. Adam buraya konu açar sizden şikayetçi olursa sizde R10 a konu açtı diye mi dava açacaksınız?
    Güzel Bir Cevap
  • 28-06-2009, 15:04:51
    son_nefes63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Güzel Bir Cevap
    Sanırım anlayamadınız konuyu, biz kendisi ile diyaloglarımızdan yada herhangi bir karalayıcı asılsız ve gerçek olmayan herşey için açabilirim. R10, Mynet, ora bura fark etmez. Beni karalıyorsa bunun forum vs. yeri sorun değil.

Asılsız ise forum yetkilileri ile şikayette bulunucağımız mertebe iletişime geçecektir ve ya mesajın kaldırılması yada kişiyle ilgili tüm ilgili bilgileri isteyeceklerdir. Aynı şekilde bizde kendi elimizdeki bilgileri şikayet ettiğimiz mertebeye iletiriz.
  • 01-07-2009, 02:43:33
    Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sanırım anlayamadınız konuyu, biz kendisi ile diyaloglarımızdan yada herhangi bir karalayıcı asılsız ve gerçek olmayan herşey için açabilirim. R10, Mynet, ora bura fark etmez. Beni karalıyorsa bunun forum vs. yeri sorun değil.
    Asılsız ise forum yetkilileri ile şikayette bulunucağımız mertebe iletişime geçecektir ve ya mesajın kaldırılması yada kişiyle ilgili tüm ilgili bilgileri isteyeceklerdir. Aynı şekilde bizde kendi elimizdeki bilgileri şikayet ettiğimiz mertebeye iletiriz.
    Ne Demek İstedigini Anladım arkadaşın cevabına güzel deme sebebim espiri amacındaydı okuyunca biranda gülme aldı
  • 01-07-2009, 09:45:14
    İlginç, espri anlayışınız farklı sanırım. Ciddi bir konuda bile gülebilecek noktalar bulmanız güzel. Biz burada boşuna isyan ediyoruz demek ki.
  • 01-07-2009, 12:18:40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Darklord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçenlerde dediğinizi bir hosting firması yapmıştı hatta radmin bir açıklamada bulunmuştu. Şuan o hosting firmasının adı sansürlenmiş durumda.
  • 01-07-2009, 12:24:36
    Host satabilmek için müşteriye havuz başında muzlu süt ve irlanda kremi (yanındada kristal buz diye ekleyenler var) vaad eden toştçular yüzünden bu işler buraya geldi!