• 06-06-2021, 19:54:30
    #55
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Madem lafı kaldıramayacaksın o zaman benim yaptığım yoruma istinaden bu haram diyenlerin eline imkan geçse acaba onlar ne yapardı demeyeceksin.

    Bende bir gerginlik falan yok gayet düz, açık ve net konuşuyorum. Bu konuşmalardan herhangi bir çıkarım da yok.
    İnsan kendini eğrisini doğrusunu kolay kolay göremiyor işte maalesef. Allah herkese bu bilinci vermemiş. Eğer öyle olsa zaten her sınav çok kolay atlatılırdı değil mi.
    İmparator Neron bey, Allah bizim kalplerimizi mühürlemiş doğruyu eğriyi sizin gibi göremiyoruz maalesef, Günahı sevabı en iyi siz biliyorsunuz, keşke bizde bilebilsek, ama biz kafiriz işte naparsın, sadece dindarlar biliyor iyiyi kötüyü
    • mryvz
    mryvz bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 06-06-2021, 21:14:50
    #56
    ---- edit
  • 07-06-2021, 23:30:41
    #57
    Sanırım sizi biri çok güzel eklemiş YouTube bu kadar salak olsaydı emin olun şu anda bu kadar çok sunucuya sahip olamazdı. Ve hikayeniz doğru olsaydı salaklık yapıp buralarda anlatmak yerine arkadaşınız ile ortak olup milyonlar kazanırsınız.