• 05-02-2018, 14:38:36
    #1
    Bir devrin daha devir gününe geldik. Patikli Penguenden sonra açtığımız ve yeni web sitem olan Pandalina.com’u satıyorum.
    Günlerce Panda ile ilgili bir domain aradıktan sonra sevdiğim bir abim güzel bir domain buldu ve serüven böyle başladı: Pandalina
    Zaten bu domaini bulduktan sonra acaib içim ısınmıştı. Zaten çok zor isim beğenen birisiyim dedim tamam daha en büyük sorunumun bir tanesini hallettim isimi bulduk. Gelelim site de kullanacağımız temaya? Takıltılı ve çok zor beğenen birisi olduğum için domaini 8 Ağustos 2017’de aldım ve 1 Ay boyunca aralıksız Themeforestte tema aradım. Şunun şurası güzel ama şurası kötü. Hani diyemiyorum da şurası kaldırıp şunu eklerim diye çünkü herhangi bir kod bilgim yok. Mümkün olan bir şey olsa bile benim bilgim olmadığı için mümkün olması gözüyle bakamıyordum. Neyse işte tamam artık temamıza da 1 ay sonunda bulduk. Grand Magazine teması. Bazen kendimi seviyorum. Çok zor beğeniyorum ve en sonunda bulduğum ve kullandığım temaya da hasta olmayanı görmedim. 5 kişiden 3’ü sitemde kullandığım temanın adını soruyor. Ve kalan 2 kişi ise sitenin Source kodlarını açarak wp-content/themes yaparak temanın adını bulmaya çalışıyor. Temamıza bulduktan sonra artık tamam siteyi açma vakti geldi dedik. Tabi bi baktık hosting eksik. Güzel Hosting’in yaptığı bir kampanyanın bitişine 4 saat kal’a kampanyayı bir arkadaş vesile ile haber aldım. Tüm fiyatlar yarı fiyatına idi ve bende gittim o an bütçemin yettiği 100 TL’lik hosting paketini 49 TL’ye 1 Yıllığına satın aldım. Ve serüven burada başladı. Tema kuruluma 1-2 gün gitti fakat çözmüştüm olayı ve artık sadece makale yazmak kalmıştı. Zaten benim için makale yazmak kolaydı. Çünkü bir yazmaya başlayınca duramıyorum. Bu arada bazı insanlar makale yazarken hep sessiz ortamı sever. Ama ben tam tersi. Kulaklıklığımı takıyorum ve 2 Monitör kullandığım için bir monitör’de Word sayfasını açıyorum ve bir diğerinde ise Youtube’da bulunan kamyoncu, tırcı adamların 1-2 Saatlik videolarını açıyorum. Maksat kulağım dışardan farklı bir ses duymasın. Çünkü evdekilerin konuşmalarını duyduğumda bi an aklım onlara gidiyor ve ne yazacağımı şaşırıyorum. Herşey böyle başladı.
    Pandalina sitemdeki tüm makaleleri kendim hazırladım ve hepsi özgündür. Bu zamana kadar ne birinden makale satın aldım ne de birileriyle iş yaptım. Çünkü ben birilerinin yaptığı işi beğenmiyorum. Çünkü yapamıyorlar. Binevi annelerimizin ayar olduğu bir durumdur “başkalarının senin mutfağını kullanması.” Birinin evine gittiğinizde yardım etmek istiyorsunuz ama siz o salatayı öyle yapmıyorsunuz ki? Ama “sen yapmayı bilmiyorsun” da diyemiyorsunuz. Ama ben derim. Çünkü her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır o yüzden bırak kimse bana karışmasın. Varsın tüm yük üstümde olsun 1 güne yetişmesi gerekeni 2 günde yaparım ama beğenerek ve severek yaparım. Ve istediğim gibi yaparım.
    Gelelim Pandalina sitemizin detaylarına.
    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki tamamen özgün ve tarafımca yazılıp yayınlanmış olan 305 Tane makale var.
    Makalelerin tanesine 2 TL fiyat biçildiğinde 610 TL para yapıyor.
    Siteme bundan 5 buçuk ay önce Themeforestten Grand Magazin temasını satın almıştım. Şimdi ki dolar kuruyla: 184 TL yapıyor.
    Hosting’i 49 TL’ye satın almıştım. Hostingin 7 Ay süresi kaldı.
    1 Haftalık hit: 1,537
    1 Aylık hit: 9,035
    Domainim IHS'de yer almaktadır. Domainde transfer edilecektir.
    Sitemdeki bir çok makale kendi kategorisinde ve keywordlarda 1. sırada veya 1. sayfadadır.
    Hit analizlerini aşağıda ki görsellerden daha detaylı inceleyebilirsiniz.
    Siteyi satarken Themeforestten satın aldığım Grand Magazine temasıyla birlikte satmak zorundayım. Nede olsa o domaine kayıtlı bir tema olduğu için başka sitelerden kullanılmaz. Tekrar belirteyim tamamen lisanslı bir tema. Herhangi bir w4r3z gibi bir algı oluşmasın. Themeforest hesabını da vermek isterim fakat daha önce aldığım bir HTML tema ve daha önce Patikli Penguen’i satın alan arkadaşın Boombox teması var hesabımda. Şimdi ben doğrudan themeforest hesabınıda verirsem o HTML temasını ve Boombox temasını Patikli Pengueni satın alan arkadaş ve ben kullanamam ama ona da şöyle bir çözüm buluruz. Ben zaten sürekli buralardayım siteyi satın alacak arkadaşa ben her zaman Grand Magazine temasının güncel dosyaları + lisans pdf dökümünü iletebilirim. Hatta kurulum/düzenleme konularında becerebildiğim sürece her zaman sonuna kadar yardım ederim etmeye de hazırım.
    Bu arada Pandalina sitem Hürriyet Bumerang’da Platin Üyesidir. Ben pek fazla orada paylaşım yapmadığım için çok faydasını göremedim. Fakat bir şeyler paylaştığımda günlük ortalama oradan 5-15 arasında hit geliyor.
    Siteme daha önce hiçbir şekilde Backlink, Hacklink, Footer Link vb. Gibi hiç bir link ne alındı, nede bu tarz bir çalışma yaptırıldı. Bu zamana kadar sadece kendi bildiklerim ile bu seviyeye kadar getirebildim.
    Şuan Alexa Bilgileri;
    Global: 799,254
    Türkiye: 13,435
    Link: 2
    Domain bitiş tarihi: 27.08.2018
    Sitenin Yanında devredeceğim profiller;
    Facebook Sayfası: 2.083 Beğenili
    Twitter Profili: 228 Takipçi
    Instagram Profili: 107 Takipçi
    Pinterest Profili: 130 Takipçi
    StumbleUpon Profili
    Flicker Profili
    Satma nedenime şöyle ufaktan biraz değinmek gerekirse. Artık web işleri ile uğraşmak istemiyorum. Tabi nereye kadar orasıda muamma. Aslında asıl bahanem üniversite sınavlarının yaklaşması oldu. En azından bir nebze olsun cebime bir şeylerin girmesini istiyorum. Tabi siteyi satmak ne ölçüde yararı olabilir ki. Bundan sonra kendi siteme makale yazıp yayınlamak yerine artık makale yazarak satacağım ki sürekli bir ek gelirim olsun. Çünkü her geçen gün farklı bir ihtiyaçlarım oluyor. Zaten bir de üniversiteye başladıktan sonra bu ihtiyaçlar fazlasıyla artacak. Tabi bende bu durumda günlük 10 tane yazdığım makale yerine bu sefer günlük +30 üzeri makale hazırlayıp satacağım ki elle tutulur bir faydası olsun. Büyük bir ihtimal bu konumun ardından satılacak makalelerimi hazırladıktan sonra konu açacağım. Teşekkürler.



    Site adresi : https://pandalina.com/
    Açık artırma başlangıç fiyatı: 450 TL
    Min. artış: 20 TL
    Hemen Al: 1,250 TL
    Bitiş: Son teklif +48 saat
    Sitenin aylık getirisi: Adsense günlük getirisi 1,5 TL ile 5 TL arasındadır.
    Sitenin açılış tarihi: Domaini 27 Ağustos 2017 tarihinde almıştım ama siteyi 24 Eylül 2017'de devreye soktum.
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel
    Günlük hit sayısı: Makale girilmediğinde ölüsü min 200 - 256 arasında. Makale girildiğinde 250 - 780 arasındadır.
    Ziyaretçi kaynağı: Organik Aranma & Google & Sosyal Medya
    Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 6 Aylık
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle beraber satılık
    Hosting dahil midir: Hosting'i Güzel Hosting'den 1 Yıllık satın almıştım. Şuanda hosting'in 7 ay zamanı kalmıştır. Alan arkadaş 7 ay boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilir. Hosting özelliklerini alt tarafta ki görsellerde bulabilirsiniz.
    Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
    Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz, Kalıcı Lisans
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
    1 Haftalık Google Analsytic Rapor;



    1 Aylık Google Analystic Raporları;









    Pinterest;



  • 05-02-2018, 14:54:05
    #2
    Üyeliği durduruldu
    450 TL ile başlangıç yapalım.

    Bu arada açık arttırmalarda "hemen al" fiyatının belirgin olması gerekiyor.
  • 05-02-2018, 14:56:30
    #3
    470 tl
  • 05-02-2018, 14:56:36
    #4
    Sayfa gayet kaliteli duruyor, sektör fazla ilgilendiğim bir alan olmadığı için alıp heba etmek istemem. Alacak kişilere hayırlı olsun. Hayırlı satışlar.
  • 05-02-2018, 14:58:12
    #5
    Üyeliği durduruldu
    500 tl.
  • 05-02-2018, 15:05:51
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba, makale yazım hizmeti vermeye başlayınca sizinle çalışmak isterim hayırlı satışlar.
  • 05-02-2018, 15:11:41
    #7
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    450 TL ile başlangıç yapalım.

    Bu arada açık arttırmalarda "hemen al" fiyatının belirgin olması gerekiyor.
    Teşekkür ederim teklifiniz için.

    AhsMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    470 tl
    Teklifiniz için teşekkür ederim.
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    500 tl.
    Teklifiniz için teşekkür ederim. 500 TL ile açık arttırmaya devam ediyoruz.

    SARIUSTA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba, makale yazım hizmeti vermeye başlayınca sizinle çalışmak isterim hayırlı satışlar.
    En kısa zaman içerisinde çalışmak dileğiyle.
  • 05-02-2018, 15:18:52
    #8
    Konuya hemen al fiyatı ekleyin.
  • 05-02-2018, 18:04:38
    #9
    Üyeliği durduruldu
    hayırlı satışlar kağan kardeşim, tesadüfen denk geldim iyiki söylemiyorsun da satışa çıkardığını. neyse artık bana kalırsa haber verirsin

    teklifim 800 tl.