Wordpress'de çoklu dil desteği vermem gerekiyor, baştan söylemek gerekirse google translate kullanmak istemiyorum.
Yapmak istediğimi bir örnekle vermek istiyorum, diyelim ki telefon sitemiz var. Ben telefon sitesine bir içerik girişi yapıyorum.
Başlık: Samsung Galaxy S4
Bu başlığın içeriği ve diğerleri hep standart olacak. Telefonun özellikleri çıkış tarihi ve videosu fotoğrafları olacak. Hafızası, kamerası, ekran çözünürlüğü gibi özellikleri dil dosyasında her dile göre düzenleyip ben tek içerik girerek (bunu htmldeki <option> ile yapmayı düşünüyorum) diğer dillerde de kolay bir şekilde yayın yapmak istiyorum.
Bunu yapmam için nasıl bir yol izlemem gerekir?
Wordpress'de Nasıl Çoklu Dil Desteği Verebilirim?
5
●508
- 23-01-2013, 17:42:10çok kullanışlı bir plug-in e benziyor şu anda kurdum websiteme ve çevirilere başladım. Teşekkürler.HalisTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-01-2013, 11:56:50daha ayrıntılı birşey bakıyorsanız birde xili var.
http://wordpress.org/extend/plugins/...e/screenshots/ - 24-01-2013, 19:56:00kullanıyor musunuz acaba bu plug-in'i? transposh iyi bir uygulama güzel çalışıyor ancak tek sıkıntı çeviriyi cümle cümle yaptırması. Öyle olduğu için Türkçe'den İngilizce'ye de İngilizce'den Türkçe'ye de çeviri yapcak cümlelerdeki düşüklüklerin önüne geçemiyoruz.brown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorum şudur; çeviriler sanırım panelden paragraf şeklinde yapılıyor değil mi? öyle ise değiştirmem söz konusu olabilir çünkü bu şekilde çok uğraştırıcı oluyor.
Kurulu bir demosu olan bir sistem biliyorsanız inceleme şansım olursa çok iyi olur.
Teşekkürler.