Anarşi Teması Menüsü
9
●793
- 24-07-2010, 16:10:17Aynı sorun bir ara bende de vardı.Firebug ile sitende araştırdım arada düğüm oluşuyor düğümü sil dediğimde hemen düzeldi.
Bunun için şunları dene bi: Önce temanın yedeğini al.Sonra notepad++ indirmen lazım.İndirdikten sonra temanın header.php dosyasını notepad++ ile aç, yukarıdan Biçim menüsünden "Kodla (UTF-8 without BOM)" seçeneğini seç.Dosyayı kaydet ve ftp'ye at.Sorununun çözülmesi lazım.Çözülmediyse temandaki diğer dosyalara da aynı işlemi uygula.Hata büyük ihtimal bu yüzden.Eğer tema dosyalarında türkçe karakter kullandıysan bu karakterler bozulur, bunları silip tekrar yazarsan hiçbir sorunun kalmaz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. - 28-07-2010, 23:53:39Üyeliği durdurulduYine bozuldu.Bu sefer çok berbat oldu.Facebook like ekleyeyim dedim plugin hata verdi.Neyse hallettim onu bide baktım yine gitmiş menü.Bende aptal gibi header'ı değilde index ile single'yi utf bom yaptım.Menü oldu ama sayfalardan geçişlerde  şöyle bir şey geliyor hemen geçiyor.İndex,single sildim yine yükledim yine aynı şey.Neden acaba?
- 29-07-2010, 09:15:09Sitenize şu an erişemiyorum.Hatanın nedenini anlamam için sitenizi görebilmem lazım.Ama sanırım sorun header.php nin utf bom ve diğer dosyaların ascii olması.Temanızın yedeğini aldıktan sonra diğer dosyalara da utf bom uygulayın.Bir de artık php düzenlerken windowsun notdefterini kullanmayın.Çünkü utf bom olan dosyanız geri eski haline döner.Eğer hala olmazsa iletişime geçebiliriz.BlackDare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-07-2010, 18:51:07Blackdare sağ altta diyecek images'i kullandığın için teşekkür ederim
)) Rastgele karşılaşmak güzeldi
))