Wordpress Açığı mı?
26
●1.354
- 07-11-2009, 22:03:36Öyle ama arkadasın sitesinde 2.8.5 Kullanılıyor şuan.PlusBurakk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2009, 22:12:46şu anlık öyle görünüyor! ana kategoriye bakarsanız bir kişinin daha sitesi hacklenmiş ama şu pirehunter i tanıyan yokmu aranızda?NetBeans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2009, 22:14:19Üyeliği durdurulduarkadaşın dediğini incelemenizi tavsiye ederimNetBeans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-11-2009, 22:19:52Hocam arkadas 2.8.5 sürümünü kullanırken sitem hacklendi diyor. Yanılmıyosamomrkse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca Resimde author olarak kendine uyelik yapmış adam.
http://grkm.net/wp-login.php?action=register Linkinden bakarsanız uye olunuyor.
Ayrıca senin sitedede hala
http://www.iltublog.com/wp-login.php?action=register
Uye olma var. Bunu acilen kapatmanı öneririm.
- 07-11-2009, 22:32:06Yeni kapattın sen uye olmayı ama ben az önce baktım uye olma açıktı.iLqercan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam senin admin kullanıcı hesabın üzerine kendi admin ismini alıp kayıt olmuş ve kendi mail adresini yazmış. Sonrada şifremi unuttum diyip kendi mailine senin admin şifreni göndertmiş Daha doğrusu parola sıfırlatmış.
Ve sanırım sen hacklenmeden önce 2.8.4 sürümünü kullanıyodun.