• 09-10-2009, 19:54:24
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar wp kurulu blogum var.Ben buna wordpress mu kurmak istiyorum.Dİrek içerik kaybolmadan kurulabilir mi yoksa subdomainde fln mı açmam lazım ?
  • 10-10-2009, 00:03:15
    #2
    Üyeliği durduruldu
    edit ;q -rep vermeye gerek yok hemen -)
  • 10-10-2009, 00:09:10
    #3
    Üyeliği durduruldu
    RapStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar wp kurulu blogum var Sen ona wordpress kuracaksin? Wp / zaten wordpress ? kisaltilmiş ismi yane-)
    sen araştır bence biraz?

    WordPress MU › Blog Tool and Publishing Platform
  • 10-10-2009, 00:14:15
    #4
    RapStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar wp kurulu blogum var Sen ona wordpress kuracaksin? Wp / zaten wordpress ? kisaltilmiş ismi yane-)
    Gece gece güldürdü bizi

    Walla wp mu nun weri tabanı dosyalarına bakmak lazım eğer aynı ise veri tabanını değiştirmeden direk normal wp atıp confıg dosyasını değiştirirsen olur.
  • 03-01-2010, 17:53:59
    #5
    Üyeliği durduruldu
    her ikisi farklıdır. wordpress ve wordpress mu. wordpress mu üzerine wordpress yazdırırsan wordpress olarak yoluna devam edebilirsin lakin db tabloları epey fazla halde devam edecektir. ama normal wp üzerine wordpress mu kurulmaz diye biliyorum yanılabilirim. wpmu da db tablolarının sayısı oldukça fazla şişmektedir. mesela ben bir tanesinde 3000 üzeri tablo görmüştüm.
  • 04-01-2010, 15:23:34
    #6
    Üyeliği durduruldu
    wordpress yazılarınızı araçlar ksımından, dışarı aktar fonksiyonuyla dışarı alırsınız. sonra sıfır veritabanı üzerine wordpress mu'yu kurup, içeri aktar komutuyla yazıları içeri alırsınız.

    yalnız bu işlemde wp-content altında oluşan/oluşması gereken blogsdir dizini ile ilgili, CHMOD sorunu çıkıyor.

    ama alt blog açıp o blogta yazıları içeri aktar dediğinizde sorun olmuyor....