• 21-09-2009, 11:44:00
    #1
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar merhaba. elimde .xml veritabanı yedeği dosyası var bunu wordpress siteme nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum.. daha yeni wordpress ile tanışıyorum da..
    bir de hata: phpmyadmin'den içeri aktar'la denediğimde hata alıyorum, @ karakteri hata felan diyor.. doğru yolda mıyım acaba??

    yöntemini biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz? bir de dosyam 5megabayt civarı, bunu ve daha yüksek boyutlu veritabanı dosyalarımı wordpress siteme nasıl yükleyebilirim? daha pratik bir yolu nedir sizin bildiğiniz?? teşekkür ederim şimdiden, sağ olun.
  • 21-09-2009, 13:03:04
    #2
    Wordpress veri tabanı yüklemek için admin paneline giriş yapın. Daha sonra Araçlar-İçe aktar-Wordpress yolunu izlediğiniz taktirde karşınıza bilgisayarınızdan bir dosya seçmek için ekran çıkacaktır. Buradan .xml uzantılı veritabanını seçerek yükleyebilirsiniz.