• 14-08-2009, 02:49:22
    #1
    başlık biraz gaz verici kusura bakmayın

    herhangi bi' eklentiyi functions.php'ye ekleyerek nasıl temaya entegre edebilirim acaba ?

    1-2 tane denedim olmadı
  • 14-08-2009, 19:14:11
    #2
    fonksiyonu functions.php ye direkt ekle. fonksiyonun kodunu alıp
    temada istediğin yerde yazdırırsın. php bilgin yoksa bunu yapman biraz zor olabilir.Heleki bir eklenti ise eklenti olarak kullan plugins klasörrüne ekle aktifleştir. functions.phpye eklenmesine gerek yok. Bu kısımları zaten bilen birisin.
  • 14-08-2009, 20:34:29
    #3
    php bilgim yok işte

    mesela pagenavi'yi eklemek istiyorum, ayarları falan panelden yapılıyor ya onları falan silip direk benim belirlediğim ayarlara göre entegre edemez miyiz diye şey ettirdim
  • 15-08-2009, 21:43:20
    #4
    Pagenavi zaten başlı başına bir eklenti. Nasıl o kadar ayar bölümlerini çıkartıp onu fonksiyon dosyasına ekleyip birde çalıştıracaksın?

    Zaten pagenavi içerisinde birçok ayar bulunmaktadır. plugins dosyasına eklersin panelden aktifleştirirsin. Üreticinin verdiği fonksiyon kodunu temanda istediğin yere eklersin çalışır.