• 06-02-2009, 04:54:26
    #1
    HiddenMedia eklentisi ile CPU sorununuzu çözebilirsiniz, fakat biraz fedakarlık istiyor Şöyleki ;

    HiddenMedia eklentisi anasayfanızda bulununan media içeriklerinin açılmasını engelliyor. (resim,müzik,flash)

    Fakat sadece anasayfada engelliyor, tekil yazılarda her şey nomral.

    Sayfanız daha hızlı açılıyor böylelikle CPU düşmüş oluyor.

    Eklentiyi burdan indirebilirsiniz.

    Wordpress CPU Sorunu ve Çözümü | ManyaXotesİ
  • 06-02-2009, 14:13:56
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Bunun yerine sitenize video eklediğinizde <more> tagından (devamı) sonrasına atın görselleri. Hem fedakarlığa gerek kalmaz hemde cpu'yu kasmaz.
  • 06-02-2009, 15:13:22
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Anasayfada resimlerin gösterilmesini cpu değil de daha çok bw'ye bağlasak iyi olur bence

    Anasayfada gösterilen içerik sayısı atıyorum 10 ise ve hepsinin kendine ait bir resmi de varsa fazla cpu yiyeceğini zannetmiyorum.

    Resimleri kendi hostumuzda barındırmazsak bw de yemez
  • 06-02-2009, 15:14:45
    #4
    Bu da malesef kalıcı çözüm değil ben bütün resimleri kaldırdmıştım ana sayfadan da içerikten de ancak herhangi bir fark göremedim.
  • 06-02-2009, 15:26:13
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    farketmez pek. wp-cache eklentisini kullanmanızı şiddetle bilenler tavsiye eder bunun dışında css şablonunuzda arkaplanda düz renk resim varsa onu renk kodu ile değiştirin bunun gibi kalıcı çözümler kullanmalısınız.
  • 06-02-2009, 16:18:20
    #6
    Gereksiz bir eklenti medyaları more tagından sonra koyun boşuna eklentiye gerek kalmaz. Unutmayın ki eklenti de bw ve cpu yiyor