• 27-11-2021, 13:31:16
    #1
    WordPress ile tema yapıyorum ve bir kaç konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. En son 2011 veya 2012 yılında WordPress için tema yapmıştım; uzun aradan sonra neredeyse her şey değişmiş. Benim takıldığım konular bloklar veya sayfalar ile ilgili.

    Tema genişliğinin 1/3 kadar genişliğe sahip sidebar (sağ kenar) yapısına sahip bir blog temasının sidebar içeriği WP özelliği olan bloklarlamı oluşturulmalı veya standart araçlarla (Kategoriler, son yorumlar, vb.) mı oluşturmalıyım?

    Blog teması için hangi sayfalar olmalıdır?

    Blog teması için hangi özellikleri önerirsiniz?

    Temanın ekran görüntüsü:

    Geri bildirimleriniz benim için çok önemli. Geri bildirimleriniz doğrultusunda temayı tamamlamak istiyorum.
  • 27-11-2021, 13:58:12
    #2
    Wordpress kendi tema rehberinde sidebar alanında widget'ları kullanmanızı söylüyor

    Başarılar dilerim

    Edit: özel tasarım yapmayı planlıyorsunuz sanırım sayfalara bu durumda iletişim sayfası yeterli olacaktır, diğer (hakkımızda, gizlilik gibi) sayfaları zaten kullanıcı sayfa oluştur diyerek açabilir bence çok mühim değil
  • 27-11-2021, 14:19:56
    #3
    @fullmanyak; teşekkürler. Bloklara yönelik oluşturmuştum ama genel olarak önerileri de görmek istedim.