• 19-12-2008, 15:51:54
    #1
    Arkadaşlar wordpress tabanlı bir sitem var. Fakat eklediğim yazılar çok geç google da çıkıyor. Aynı temayı diğer sitelerimde de kullanmaktayım. O sitelerde böyle sorunlar yok. Bunun için uygun ücret karşılığında yardım edebilecek varsa pm atabilir site adresini göndereyim.
  • 19-12-2008, 15:53:55
    #2
    Üyeliği durduruldu
    pr4 pr5 sitelere link ver arkadaş 3 aylık 25 ytlye satıyordu bi konuda gördüm.
    bölece hızlı indexlenirsin.
  • 19-12-2008, 16:06:05
    #3
    Normalde wordpress sitemap eklentisi, pingleme yaptığı için hemen indexleniyordu benim site... ama bilemeyeceğim tabii.. google beni seviyor olabilir
  • 19-12-2008, 16:07:12
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Site Adresini, Domainin Kayıt Tarihini ve Sitenin Kuruluş Tarihin PM Alabilirmiyim.
  • 19-12-2008, 16:12:13
    #5
    Supersey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar wordpress tabanlı bir sitem var. Fakat eklediğim yazılar çok geç google da çıkıyor. Aynı temayı diğer sitelerimde de kullanmaktayım. O sitelerde böyle sorunlar yok. Bunun için uygun ücret karşılığında yardım edebilecek varsa pm atabilir site adresini göndereyim.

    Ben sana yapacaklarını söyleyim sen yap ;


    1-)Sitemap oluştur
    2-)Wordpress için ping şeysi var .Onla ilgili backdoorun konusu vardı.Onu bul
    3-)Tema değiştir.(birkaç günlüğüne)
    4-)Titlende de birkaç günlük değişiklik yaparsan indexlenirsin diye düşünüyorum.
  • 19-12-2008, 16:40:42
    #6
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    seo,sitemap kurdum ayarladım google webmaster dan hep sitemap görmesini(yenilemesini sağladım) 2 hafta içinde açtığım konular 30 dk indexlendi...(domain sıfırdı)
  • 19-12-2008, 17:03:03
    #7
    Üyeliği durduruldu
    yeni içeriğin indekslenmesi için google botunun sitenize gelmesi ve yeni içeriğe itibar etmesi gerekir. botun siteye gelmesi için:

    - webmaster tools'a sitemap eklemek: sitemap düzenli aralıklarla yeniden yüklenir ve listelenen sayfalar indekslenir, kontrol edilir.
    - wp'nin en yararlı özelliği olan ping: bota, "yeni yazı yazdım, gel bi bakıver", dersiniz.
    - backlinkler: bot, linkten linke atlayarak tüm interneti dolaşır. ne kadar çok ve kaliteli backlinkiniz varsa, botun sitenize ulaşma olasılığı o kadar yüksektir.
    - içerik güncelleme sıklığı: bot, bir sitenin hangi aralıklarla güncellendiğini tespit eder. ping, backlink olmasa da bu sıklığa uygun şekilde siteyi ziyaret eder.

    bot bu şekilde sitenize geldikten sonra, yeni sayfayı indekslemek için, içeriğe güvenmek ister. özgün dahi olsa, her yazı güvenilir değildir. güvenilirlik için, site güvenilirliği önemlidir. eğer google sitenize güveniyorsa, yeni içeriğinize de güvenecek ve çekinmeden, kopyala yapıştır dahi olsa hemen indeksleyecektir.

    özellikle forum scriptlerinde görürsünüz. tüm gün yahoo ve google bot ziyaretçi olarak gözükür. ama her yeni sayfayı indekslemez. bunun sebebi, sitenin güvenilir olmamasıdır. çünkü forumların büyük çoğunluğu cart curttur. @seemsiyah'ın sitesini hemen indeksleme sebebi ise, r10'da plugin yazan tek kişi olmasından bellidir. aynı özeni sitesine gösterip, özgün ve işe yarar içerik girme ihtimali yüksek olduğu için, sitesi de kısa sürede güvenilir hale gelmiş ve hızlı indekslenmeye başlamıştır.

    sonuçta, istediğini 50 liraya yaparım. ama sadece şunu şunu şöyle yaz diyebilirim. içeriği sen girersin. tabii, siten fişlenmemişse.
  • 19-12-2008, 17:24:24
    #8
    hocam bu noktada arkadaşlar gerekeni söylemiş.sitemap, kalıcı bağlantı önemli tabi.ama ping de önemli.şuan yazdığım yazılarda en geç 10 dk sürüyor indexlenmesi.

    arkadaşlar 50ytl den felan bahsetmiş.gel ben sana yapacaklarımı ücretsiz yapayım.ama seninde yapabileceğin şeyler...

    @TylerDurden seemsiyah'ın sitesinin indexlenmesinin plugin yazması ile ne ilgisi var allah aşkına? sadece özgün olsun, dzenli olsun yeter.zaten google'a ping atıldıktan yaklaşık 15sn sonra googlebot geliyor.2-3 dk içerisinde indexleniyor..

    edit: ping servisleri = http://www.irsadkurac.com/12/blogunu...ervisleri.html
  • 19-12-2008, 18:55:28
    #9
    Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. Söylediklerinizi uygulamaya başladım bile. İnşallah gelişme görülür. Herşey için tekrardan teşekkürler.... Hepiniz saolun.