Merhabalar,
1 haftadır web sayfamın açılma, yanıt verme süreleri bir hayli uzun olmaya başladı. Bu süre içinde yaklaşık 1 aydır herhangi bir eklenti eklemedim, yazı dahi paylaşmadım.
Host firmasına yazdım ama limitlerin maksimumda olduğunu belirtti.
Mümkünse web sayfasını inceleyip sebebi hakkında fikir belirtebilirseniz memnun olurum.
Web Sayfam
Selâmlar, saygılar
Murat OSMA
Web Sayfamdaki Yavaş Açılma Sorunu
4
●302
- 04-05-2016, 18:30:26
- 04-05-2016, 20:28:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Öncelikle sitenizi beğendiğim. Ancak gördüğüm kadarıyla siteniz, benim sitelerime nazaran daha hızlı açılıyor. Bence gtmetrix puanınızı düşürmeye yönelik bir çalışma yapmalısınız. Zira uzayan bir liste var. Özellikle de yslow değeri çok düşük (66) . Buradaki hataları düzeltirseniz biraz daha hızlı açılacaktır.
Kolay gelsin. - 05-05-2016, 10:11:11
Merhaba Özlem Hanım,
Gtmetrix puanı ve yslow gibi kelimeleri ilk kez duyuyorum.
Şimdi netten biraz araştırıp bilgi sahibi oldum, bunun için size teşekkür ediyorum.
Fakat tam olarak aşağıdaki resimde ne yapmam gerektiğini, bilgim yetersiz olduğu için anlamadım. Genelde resimlerde bir sorun olduğunu anlıyorum. O resimleri sıkıştırmam mı gerekiyor acaba? Onunla ilgili de araştırma yapıp birkaç site buldum.
Daha önce baya hızlı açılıyordu, siteye hiçbir şey yapmadım neden bu kadar yavaşladı onu anlamaya çalışıyorum. Resim desen aynı resim, host firması da limitler sınırda diyor.. anlamadım..

İlk hata veren sınıfa bakınca durum bu.



