Merhabalar arkadaşlar sitemde aşırı RAM tüketimi oluyor %96 gibi bir tüketim bu. Rica etsem yardımcı olurmusunuz, ben sorunun kaynağını bulamadım.
Site adı : imzamda
Aşırı Ram Tüketimi
11
●607
- 06-01-2016, 14:25:08Sitedeki resimleri optimize et. Başka responsive bi tema bul. Fazla eklenti kullanma. Kullandığın eklentileri söyleyebilir misin? Ona gore tespit yapacağım.
Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 06-01-2016, 21:21:40Eklentiler ;LazCoder53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
24liveblog Akismet Category Posts Widget All In One SEO Pack Contact Form Manager Get Recent Comments Google XML Sitemaps MP3 Player plugin PRO Player SABRE SEO SearchTerms Tagging 2 SEO Smart Links User Photo Wp Pagenavi Style WP-PostViews WPtouch Mobile Plugin Yoast Breadcrumbs
Top çıktısı nedir hocam ?palarin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 06-01-2016, 21:39:52Bunların hepsi aktif mi? Hepsi aktifse tabi ki RAM i tüketecek. Fazla ve gereksiz eklentilerde sebep olur mesela video oynaticilar ve mp3 playerlar. Bir sürü seo eklentisi var ve gereksiz sitemap eklentisi, okadar cok seo ve sitemap eklentisi kullanacağına yaost by seo kullan hepsi içinde var detaylı. Ayrıca akismette gereksiz. Hangilerinin aktif olduğunu yazabilir misiniz?
Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 06-01-2016, 22:05:56Bu yazdıklarımın hepsi aktif olanlardı.LazCoder53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mp3, Proplayer, Contact Form Manager iptal ettim şimdi.
