• 30-04-2015, 13:08:02
    #10
    Aramızdan ayrılanlar...
    Arkadaşımızın bahsetmiş olduğu yilmaz27 yöntemi denerseniz başarılı olabilirsiniz. Bir müşterimiz aynı sorunu yaşıyordu cache'den dolayı olduğu için tarayıcılarda bu sorun yaşanabiliyor.
    UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam "Menage User Agent Groups" bölümünde ilk iki kutudaki seçeneği "Enabled" olarak işaretledim. Mobil düzeldi. Telefonda sıkıntı yok.

    Ancak Bilgisayardan Firefox ve Chrome'den siteye girince ana sayfa normal gözüküyor ancak içeriğe girdiğim zaman site mobile dönüşüyor. Bunu nasıl çözerim?

    Not : Admin girişim olduğu vakit site normal gözüküyor. Çıkış yaptığım zaman içerik bölümü mobile dönüşüyor. Ancak Firefoxta giriş yapmasam da içerik aynı mobil
  • 18-09-2015, 00:02:52
    #11
    Sitemde resim bol olduğu için Amazon S3 Cloud hizmetini kullanıyorum. Bunun içinde sitemdeki resimleri otomatik Amazon S3 e göndermesi için W3 Total Cache eklentisinin sadece CND özelliğini kullanıyorum. Bu siteme wptouch eklentisini yükledim ancak bir türlü çalıştıramadım. Aynı temayı kullanan bir başka sitemde mobil görünüm aktif oldu ancak bu sitemde bunu bir türlü gerçekleştiremedim. Varsa bilginiz ücretli/ücretsiz yardım olabilecek her türlü yardımlarınızı bekliyorum.