wordpress de aklıma gelen ve yapamadığım bir olay var, X wordpress sitesinin sadece post içeriğini farklı bir Y sitesinde yayın yapması mümkün müdür? 2 side farklı sunucuda istediğim Y sitesi X sitesinin veritabanından Post verilerini alacak, Kısaca X Wordpress sitesinden ki yazıların tutulduğu veritabanı Y Wordpress sitesinde de görünücek, bunu çoğaltabiliriz mesela X sitesindeki içerikler A, B, C gibi sitelerinden olacak. X sitesinde güncelleme yaptığımızda diğer sitelerdeki verilerde otomatik güncellenmiş olacak. Yada C'de güncelleme yaptığımızda yine aynı veritabanı olduğu için tüm sitelerde değişiklik gösterilmiş olacak.
Alternatif olarak senkronize yapılır mı bilemem ama her gün veritabanı diğer sunuculara bağlanıp birbirlerini senkronize edebilir aslında.
Yapabilecek olan var mıdır ? Ücretli, Ücretsiz
Wordpress Uzmanı Olanlar Bakabilir mi?
4
●276
- 03-01-2015, 20:08:44İki siteyide aynı SQL sunucusuna bağlarsanız dediğinizi yapabilirsiniz, fakat stabil çalışır mı bilmem. Birde WordPress clone sistemleri vardı onları inceleyebilirsiniz.
- 03-01-2015, 21:39:17Üyeliği durdurulduoguzhan65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüledediğiniz yöntemi biliyorum ben sadece X sitesindeki içeriğin kayıtlı olduğu veritabanı tablosunu çağırmak istiyorum. Herşeyiyle birebir aynı olmayacak. sadece post tablosu ortak kullanılacak.black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-01-2015, 21:49:18Üyeliği durdurulduYapılabilir, detayları aktarın bir inceleyeyimckuforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle