• 08-05-2014, 10:42:11
    #1
    Arkadaşlar 2 haftadır bu lanet olası virüsten kurtulamadım. Siteme girildiğinde bu site zararlı içerik barındırmaktadır, bilgisayarınıza zarar verebilir vs. ibaresi çıkıyor. Bunu söyleyen yandex.com'dur.

    Sitem 6 yıllık bayan bloğudur. Elbette sitemde virüs varsa böyle bir şey çıkması son derece doğaldır diyerek düzenlemeye girdim. Tüm temayı tek tek denetledim. Tüm js dosyalarını kaldırdım. Site üzerinde 1 tane bile iframe kodu bulunmamakta. Sadece temanın klasik dosyaları bulunmaktadır.

    Wordpress'ide komple yeni sürümüyle sıfırladım.

    Tek bakmadığım yer veri tabanı kaldı. Veri tabanına bulaşmış olabilir mi?

    Her tekrar denetle dediğimde aynı sonuç çıkıyor. Halen virüs olduğunu söylüyor. Lütfen biri bana bir akıl versin çıldırmak üzereyim..

    6 Yıllık site çöp olup gidicek. Hitler deli gibi düştü, gelirler yok denecek kadar aza indi. Çok üzüyor bu durum beni..

  • 08-05-2014, 15:12:49
    #2
    Sen virüsleri tamamen temizledikten sonra aynı gün içerisinde tekrar sorgu yaparsan herhalde zararlı içerik olarak sana uyarı verecektir. Ki yandex güncellemeleri ve site index hafızası 3 gündür. Siz bu zamanı beklemek zorundasınız. İnceleme ve sitenizin zararlı içerik bulunup bulunmadığını tek bir arama motorundan yada tarayıcıdan kontrol edip karar veremezsiniz. Google Chrome den aynı hatayı alıyormusunuz?

    Sitenizi google webmasters tools kayıt edin ve gönderin. Aynı zamanda değerlendirme istediğinde bulunun. Eğer google uzmanlarından 3 gün içerisinde size zararlı içerik olarak değerlendirme gelirse ozaman yazın sorununuzu çözmeye çalışalım.

    Saygılarımla.
  • 08-05-2014, 15:32:43
    #3
    Turkyorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sen virüsleri tamamen temizledikten sonra aynı gün içerisinde tekrar sorgu yaparsan herhalde zararlı içerik olarak sana uyarı verecektir. Ki yandex güncellemeleri ve site index hafızası 3 gündür. Siz bu zamanı beklemek zorundasınız. İnceleme ve sitenizin zararlı içerik bulunup bulunmadığını tek bir arama motorundan yada tarayıcıdan kontrol edip karar veremezsiniz. Google Chrome den aynı hatayı alıyormusunuz?

    Sitenizi google webmasters tools kayıt edin ve gönderin. Aynı zamanda değerlendirme istediğinde bulunun. Eğer google uzmanlarından 3 gün içerisinde size zararlı içerik olarak değerlendirme gelirse ozaman yazın sorununuzu çözmeye çalışalım.

    Saygılarımla.
    Sadece Yahoo Malware görüyor sitede. Google ve başka hiç bir yer zararlı içerik olarak görmüyor. Sıkıntı yahoo'dan doğuyor. Yahoo webmaser tools'a kayıt ettik tekrar bakın dedik hep aynı sonuç çıkıyor. Belkide biraz beklememiz gerekiyor dediğiniz gibi?
  • 08-05-2014, 15:37:38
    #4
    ftp ye girerken public htlm dışındaki klasörlerde iframe virüsü olabilir onlara bakabilirsin.
  • 08-05-2014, 15:42:15
    #5
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ftp ye girerken public htlm dışındaki klasörlerde iframe virüsü olabilir onlara bakabilirsin.
    Pekala o klosörleride kontrol edeceğim. Saolun..
  • 08-05-2014, 16:20:23
    #6
    Şu şekilde bir kontrol yaparmısınız. Yukarıda kararttığınız url'yi oluşturan .php dosyasını açın.
    <?php 'den sonra muhtemelen uzun bir boşluk olacak ve orada virus kodu olacaktır. Siz ilk açtığınızda o boşluğu gördüğünüz için kod olmadığını düşünebilirsiniz. Eğer yine çözemezseniz, p.m. atın yardımcı olmaya çalışayım. Eğer hostunuza ssh girişi yetkisi varsa, çok daha hızlı hallolabilir.
  • 08-05-2014, 16:21:28
    #7
    Birşey daha sadece js dosyalarınızı mı kontrol ettiniz. index.php, index.html, index.htm dosyalarınızıda kontrol ediniz. Site adresinizi de PM gönderir misiniz?
  • 08-05-2014, 16:44:38
    #8
    Inferno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu şekilde bir kontrol yaparmısınız. Yukarıda kararttığınız url'yi oluşturan .php dosyasını açın.
    <?php 'den sonra muhtemelen uzun bir boşluk olacak ve orada virus kodu olacaktır. Siz ilk açtığınızda o boşluğu gördüğünüz için kod olmadığını düşünebilirsiniz. Eğer yine çözemezseniz, p.m. atın yardımcı olmaya çalışayım. Eğer hostunuza ssh girişi yetkisi varsa, çok daha hızlı hallolabilir.
    Pm atıyorum..


    Turkyorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Birşey daha sadece js dosyalarınızı mı kontrol ettiniz. index.php, index.html, index.htm dosyalarınızıda kontrol ediniz. Site adresinizi de PM gönderir misiniz?
    Hocam elimden geldiği kadar alayını kontrol ettim lakin gördüğüm kadarıyla öyle bir dosyaya ulaşamadım. Kafama yatmayan tüm kodları temizledim Neredeyse tema yok olmuş durumda lakin hala kurtulamadım. Wp'yi baştan aşağı komple yükledim. Aynı olan tek şey resimler, veri tabanı ve temam. Bunlarıda didik didik ettim ama bir türlü bulamıyorum bu lanet şeyi. Kafayı yememek elde değil. Bunun bir programı yok mudur ya?
  • 08-05-2014, 16:52:56
    #9
    adresi pm ile gönderirmisiniz.