1- AskApache Password Protect
Download: http://z.askapache.com/uploads/aa-password-protect.rar
Bu eklenti sayesinde Wordpress’inizin admin dizininde ayrı bir parola sorgulayıcı oluşturabilirsiniz. Bunun için ayrı bir yönetici adı ve şifre belirterek blogunuzun admin bölümüne girilmesi için 2. bir şifre alanı gelecektir. Bu da güvenliğini arttırmanıza yarayacaktır. Eklenti kullanımı çok basittir. Normal eklenti kurulumu gibi dosyalarınızı /wp-content/plugins klaösürünün içine atacaksınız. Belirtmiş olduğunuz şifrenin artı güvenli olmadığını düşünürseniz değiştirme şansınız var. İşleyişi .htaccess kontrolü yaparak sürdürür. .htaccess’iniz yazılır olduğu zaman eklentiyi kurarsanız sorun yaşamazsınız.
2- Force SSL
Download: http://www.almosteffortless.com/files/force-ssl.zip
Eklentiyi kısaca özetlersek, güvenilir olmayan bağlantıları tespit edip, oradan gelebilecek olası saldırıları engelliyor. Bu da sitenizin hem trafiğini, hem de güvenliğini düzene sokmuş oluyor.
3- Secure Files
Download: http://www.almosteffortless.com/files/secure-files.zip
Bu eklenti kendi sitenizin güvenliğini sağlamak için sisteme yükleyeceğiniz resim,doküman veya müzik gibi dosyalarınızı sunucunuzda belirtmiş olduğunuz başka bir dizinden yükleyerek. Sitenizde
4- Login Lockdown
Download: http://www.bad-neighborhood.com/loginlockdown-1.1.zip
Siz kendi evinizden admin paneline giriyorsunuz, bir başkası da sizin şifrenizi tahmin etmeye çalışıyor ve admin panelindeki kullanıcı adı – şifre alanında denemeler yapıyor. Sizin isteğinize göre ayarlayabileceğiniz deneme sayısını 3 olarak farzedersek, denemeyi yapan kişi 3 defada tutturamazsa ip adresi kayıt altına alınıyor ve o kişinin o dizine ulaşması sistem tarafından engelleniyor.
WordPress Güvenlik Eklentileri
12
●1.552
- 15-12-2007, 02:18:402- Force SSL : bunu kurunca hata mesajı geliyor sürekli. xxx.net gereksiz mesaj gönderdi: hata kodu :15642 gibi..
- 07-04-2008, 20:37:11İşin ilginç yanı bu yazıyı ben 6-7 ay öncede okumuştum. Bu yazıların aynısı wordpress-tr de var bu verdiğin sitede 18 mart 2008 tarihinde yazmış bence bu site sahibide bu yazıyı yazan arkadaşımızda alıntı diye yazmalı. Saygılar.Baykal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
