"Son güncelleme daha bitmedi! Kullanılan bellek miktarını yükseltebilir veya kurulum süresini uzatabilirsiniz. Daha fazla
Betiğin son bilinen bellek kullanımı 48.75MB oldu, sunucunuzun sağladığı bellek sınırı ise 256M.
Betiğin son çalıştırılması 0.05 saniye sürdü, sunucunuzun sağladığı süre sınırı ise 300 saniye.
Betik, 118 numaralı yazı civarında (+/- 100) durdu.
Eğer sunucunuzda veya blog'unuzda bir değişiklik yaptıysanız, site haritanızı güncellemek isteyebilirsiniz.
Eğer bir sorunla (veya sorunlarla) karşılaşırsanız, hata ayıklama kipini kullanıp sorun(lar) hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz."
böyle bir XML hatası alıyorum wordpress admin panelinin XML menusunden...
ne tavsiye edersiniz ? Yapabileceğim bişi var mı ?
XML hatasi...
5
●382
- 05-03-2013, 15:05:39Üyeliği durdurulduBana hatanın ss'ni veya bilgilerinizi gönderin bir bakalım dump yapılabilir bir ihtimal.
- 05-03-2013, 15:08:03SS yapamayabilirim , arada bir çıkan bir durum , ama gene de çıkıyor. , bir daha kine SS yapabilirsem direk koyarım buraya fotosunu.
Kopyala yapıştır yaptım , zaten kolay anlaşılsın diye de ayarlar kısmında XML bölümünde ki konumdan kopyaladım.
"Site haritanız en son 05/03/2013 13:07 tarihinde oluşturulmuş.
Sıkıştırılmış site haritanız
Google başarıyla bilgilendirildi.
Bing başarıyla bilgilendirildi.
Kurulum toplam 0.7 saniye sürdü ve 63.5 MB bellek kullandı.
Eğer sunucunuzda veya blog'unuzda bir değişiklik yaptıysanız, site haritanızı güncellemek isteyebilirsiniz.
Eğer bir sorunla (veya sorunlarla) karşılaşırsanız, hata ayıklama kipini kullanıp sorun(lar) hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz."
şu an bu standart bir şekilde yazıyor. Güncellemeye tıkladğımda...
Benim tahminim hosting firmasından kaynaklı :S en iyi tahminim... - 05-03-2013, 15:12:20Üyeliği durdurulduMessenger adresinizi gönderin, veya ekleyin webadmin@Mail.com.tr halledelim sıkıntıyı.