• 20-01-2013, 12:41:31
    #1
    Merhaba;

    Geçen gün mail adresime şöyle bir mail geldi.

    NetBilgiVer siteniz için yeni kullanıcı kaydı:

    Kullanıcı adı: ElwardTacconi

    E-posta: fragdayd485@hotmail.com

    sitemin yönetim paneline girdiğimde bu şahsı yeni bir kullanıcı kaydında abone olarak gördüm ve hemen sildim. Ben hiçbir şekilde kullanıcı kaydı açmadığıma göre bu nasıl oldu. Acaba bir hackleme durumu olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 20-01-2013, 13:57:20
    #2
    Olmaz hocam. Sadece kayıt esnasında sizin mailinizi yazmış adam o kadar.
  • 20-01-2013, 20:56:33
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Olmaz hocam. Sadece kayıt esnasında sizin mailinizi yazmış adam o kadar.
    hocam yanlış anlamışsınız. Wp sitelerde her yeni üye kaydında admine mail gelir. Arkadaş onu demek istemiş

    Hocam sitenizde herkes üye olabilir kısmı açık. Botla sitenizadı.com/wp-login.php?action=register sayfasına girip üyelik açmıştır. Böyle yapmalarının nedeni ise kayıtlı kullanıcıların yorumları spam sepetine girmeden direk yayınlanır. Sizin yapmanız gereken ayarlar>genel ayarlar>"İsteyen herkes kayıt olabilsin" yanındaki tick'i kaldırın.