• 17-02-2010, 15:55:59
    Üyeliği durduruldu
    henry35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Spider hocam videolarda gösterilen tarih olayını nasıl kaldırabiliriz?
    kastınız ana sayfadakiler ise index.php den.

    basoglanh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba.
    Bir kaç gündür kullanıyordum temayı. Herşey yolundaydı. Ama dün gece normal kapattığım site bugün sabah açtığımda https://www.r10.net/wordpress/571055-...yler-oldu.html adresinde belirttiğim hata ile karşılaştım. Sorun tamamiyle tema kaynaklıymış. ftpden başka temayı aktif edip bakınca sorunun düzeldiğini, tekrar vidii 6 ya geçince se aynı sorunun devam ettiğini göryorum. Temada açıkmı var, yoksa neden kendi kendi böyle bir alan geliyor.
    Sorunuz cevaplandı verdiğiniz konuda.
  • 18-02-2010, 06:17:42
    Üyeliği durduruldu
    hocam tema cok güzel.. paylasiminiz icin tesekkür ederim. localde kurdum güzel bir domain bulup bi projeye girisiriz artik.. emeginize saglik..
  • 21-02-2010, 12:37:57
    spider58 arkadaşa böyle bir tema yatığı ve ücretsiz dağıttığı için teşekkür ederim

    tema tam anlamı ile çalışıyor

    örnek için bakabilirsiniz FilmVideoİzle
  • 02-03-2010, 13:32:07
    üst menü satır desteği 3 satırı 6 satır nasıl yapabilirim arkdaşlar yardım edermisiniz?
  • 02-03-2010, 18:05:57
    Üyeliği durduruldu
    Kendi video sitemde de kullandığım güzel bir tema. Yapan arkadaşımızın emeğine sağlık.
    Ancak temada bazı eksikler gözüme çarptı o nedenle bunları belirtmek istiyorum

    1: Header.php'nin içine title,decription,keyword'lar yazılmış.Seo ile ilgilenen arkadaşlarımız için eksi bir durum.Çünkü hangi videoyu açarsanız açın ve sayfa özelliklerine baktığınızda aynı açıklama ve aynı anahtar kelimelerin olduğunu göreceksiniz.Bu da arama motorları için olumsuz bir durum.
    Tavsiyem; Title kısmı hariç decription ve keyword kısmını silin.ALL in seo gibi eklentiler kullanın ki o eklenti bu kısımları kendi dolduracaktır.

    2:Tema her şeyi Admin panele yüklemiş.tema ayarlarını bile admin panelden yapılıyor bu hem iyi hem kötü.Zamandan kazanmamız açısından güzel ama ziyaretçi sayınız artıkça 1 2k olunca bu kötü olacak çünkü Db'lere çok iş düşeceğinden Cpu sorunu yaşayacaksınız.
    Tavsiyem;Mümkün olan bir çok ayarı tema dosyalarından ayarlayın.örneğin videoyu playlaşım sitelerine ekleme,reklamları gösterme,video linki vs gibi kısımlar Db'e yük bindirecektir.Ve bu kısımları kendiniz elle yaparsanız SQL sorgusunu bu kadar çok çalıştırmaz olursunuz ve az da olsa cpu'dan kår edersiniz.Kısacası temada ki gereksiz SQL sorgusuna neden olacak kısımları düzenleyin.(header.php, single.php,index.php,page.php)

    son olarak arka zemin keşke sabit bir renk olasaydı.Siyah sona doğru açık mor gibi rengi var buda görüntü açısından çok hoş değil.
    Kendi sitemde cpuyu azaltmak için bir çok yeri değiştirdim.optimize ettim.Kullanacak olan arkadaşlarımıza ufak bir öneri.umarım yararlı olur.
  • 02-03-2010, 18:44:59
    Üyeliği durduruldu
    Spider arkadasımızın Vidii 7 versiyonunu en yakın zamanda cıkaracagını ve bu tür küçük hatalarıda temizleycegini düşünüyorum.
  • 02-03-2010, 22:25:50
    Mükemmel bir tema olmuş, emeklerinize sağlık.
  • 02-03-2010, 23:15:30
    tema kaliteli olmuş emegi gecenlere teşekkür ederim
  • 04-03-2010, 13:59:54
    üst menü satır desteği 3 satırı, 6 satır nasıl yapabilirim arkdaşlar yardım edermisiniz?