Kendi video sitemde de kullandığım güzel bir tema. Yapan arkadaşımızın emeğine sağlık.
Ancak temada bazı eksikler gözüme çarptı o nedenle bunları belirtmek istiyorum

1: Header.php'nin içine title,decription,keyword'lar yazılmış.Seo ile ilgilenen arkadaşlarımız için eksi bir durum.Çünkü hangi videoyu açarsanız açın ve sayfa özelliklerine baktığınızda aynı açıklama ve aynı anahtar kelimelerin olduğunu göreceksiniz.Bu da arama motorları için olumsuz bir durum.
Tavsiyem; Title kısmı hariç decription ve keyword kısmını silin.ALL in seo gibi eklentiler kullanın ki o eklenti bu kısımları kendi dolduracaktır.

2:Tema her şeyi Admin panele yüklemiş.tema ayarlarını bile admin panelden yapılıyor bu hem iyi hem kötü.Zamandan kazanmamız açısından güzel ama ziyaretçi sayınız artıkça 1 2k olunca bu kötü olacak çünkü Db'lere çok iş düşeceğinden Cpu sorunu yaşayacaksınız.
Tavsiyem;Mümkün olan bir çok ayarı tema dosyalarından ayarlayın.örneğin videoyu playlaşım sitelerine ekleme,reklamları gösterme,video linki vs gibi kısımlar Db'e yük bindirecektir.Ve bu kısımları kendiniz elle yaparsanız SQL sorgusunu bu kadar çok çalıştırmaz olursunuz ve az da olsa cpu'dan kår edersiniz.Kısacası temada ki gereksiz SQL sorgusuna neden olacak kısımları düzenleyin.(header.php, single.php,index.php,page.php)

son olarak arka zemin keşke sabit bir renk olasaydı.Siyah sona doğru açık mor gibi rengi var buda görüntü açısından çok hoş değil.
Kendi sitemde cpuyu azaltmak için bir çok yeri değiştirdim.optimize ettim.Kullanacak olan arkadaşlarımıza ufak bir öneri.umarım yararlı olur.