• 02-12-2020, 14:54:04
    #1
    Teknik işlerle ilgilenen arkadaşımıza şuan soramıyorum ama burada bilen muhakkak vardır diye yazıyorum.

    https://themeforest.net/ adresinde satılan wp temalarını liste fiyatından daha ucuza alma imkanı var mı?
  • 02-12-2020, 14:58:14
    #2
    Diyelim ben A temasını aldım ve işim bitti temayla. Hesabımı satarım siz de alırsınız anca böyle ucuza alırsınız. Hiç bir şekilde 500 600 tl olan temaları 60 tl'ye satanlardan almayın.
  • 02-12-2020, 14:58:43
    #3
    Maalesef hocam yabancılara para kazandıracağınıza keşke türk yazilimcilardan alsanız
  • 02-12-2020, 15:00:20
    #4
    ismetkerem44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef hocam yabancılara para kazandıracağınıza keşke türk yazilimcilardan alsanız
    Türk yazılımcılar olağanın dışına çıksa ve güzel yazılım yapsa da alsak keşke ama yok
  • 02-12-2020, 15:02:33
    #5
    ismetkerem44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef hocam yabancılara para kazandıracağınıza keşke türk yazilimcilardan alsanız
    Bu düşünce bilinçsiz bir düşünce.

    Türk temalarının hepsini toplasanız bir tane Jannah yapmaz.

    Eğer iyi bir tema varsa neden almayalım?
  • 02-12-2020, 15:12:19
    #6
    Bu arada forumda harika türk yapımcılar tarafından yapılmıış temalar var. Ancak tasarım olarak genelde tutmuş yabancı temalardan esinleniliyor. Beğendiğiniz temanın benzerini forumda türk yapımcı tarafından kodlanmış şekilde bulabilirsiniz. Şahsen ben son 2 temamı forumdan aldım.
  • 02-12-2020, 16:11:37
    #7
    daha uyguna alamazsın.
    alırsan elinde patlar.
    alırsan w-rez alırsın daha uygunu yok
  • 02-12-2020, 20:22:38
    #8
    Konu içindeki mesajlara istinaden bende yorumda bulunayım. Türk tema yapımcılarının en büyük sorunu temayı yapıp köşeye çekilmesi.

    Güncelleme yapılmıyor, hataları ve sorunları kullanıcıların çözmesi gerekiyor.

    Mesela örnek olsun diye söylüyorum gece modu çok popüler oldu. Yabancı tema firmaları bu modu bir bir temalarına eklerken kaç yerli yazılımcı ekledi? Yeni çıkaranlar gece moduyla çıkarıyor tamam ama önceki temaları öyle kalıyor.

    Şuan satışta olup en son 3 yıl önce güncellenen temalar var.

    Ancak şunuda belirteyim yenilikçilik hakkında Türklerin yabancıları takip ettiği görüşünü kabul etmiyorum.

    Sektör bir birini takip ediyor. Mesela Jannah - Newspaper - Publisher üçüde çok meşhur temalar. Baktığınızda hemen hemen bir birinin aynısı.
  • 03-12-2020, 00:04:28
    #9
    Merhabalar.
    Ücretli, Kaliteli Restaurant / Cafe teması aramaktayım, Google dan arama yaptığım kadarıyla Türkçe Tema bulamadım.
    Var mı bileniniz ?