Forumdan bir arkadaşla birlikte kanews temasından çoklu lisans satın aldık.
Parasını ortak ödedik ve arkadaşa ulaşamıyorum.
Güncelleme yapmak istiyorum ama arkadaşa ulaşamadığım için panelden güncelleme dosyası indiremiyorum.
Firmaya bunu belirttiğimde sitemin adresini vermiş olmam sebebiyle bunun yasak olduğunu ve lisansımın iptal olacağı söylendi.
Lisans kodumu ileteyim dedim ama yine de yardımcı olmuyor. Sonuçta o parayı firmaya ödedik. Neden mağdur ediliyorum.
Dosya gönderin güncelleyim dedim onuda kabul etmiyor ve LİSANSIMI İPTAL ETTİ!
YAZIKLAR OLSUN !
Kanthemes firması hiç yardımcı olmuyor...
8
●450
- 02-11-2025, 10:53:44Merhaba bize ödenen bir para bulunmuyor. R10 üzerinden aldım dediniz bize yönelik değil satın aldığınız kişiye yönelik bir konu açmalısınız.
Kan Themes olarak temamızı bir kez satın alan kişilere tekrar yeni bir sitesi için temamızı satın alırken aynı paraya satın almaması için %50 indirim kuponu paylaşıyoruz paylaşırken de üçüncü kişiler için bu kuponu kullanmayın sadece kendiniz için kullanabilirsiniz diye uyarıyoruz lisans sahibi sizden para alarak kuponu sizin için kullanmış bu açık şekilde iyi niyetimizin suistimali.
muhattabınız biz değiliz maalesef geçmiş olsun
https://www.kanthemes.com/urun/kanew...emasi/#license - 02-11-2025, 10:57:07Lisans panelinizden tanımlanmıyor mu?uckan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisans Kodu Panelinizden alınmıyor mu?
Bu lisans alma yetkisi sizin panelden belirlendi, Lisans hakkı olmasa zaten lisans verilmezdi.
Bu kadar aç gözlü olmayın. Parası ödenmiş lisans alınmış.
Durduk yere lisansımı iptal ettiniz.!
Size durumu izah ettim. Ortak ödedik adama ulaşamıyorum dedim. Siz daha fazla mağdur ettiniz tuttunuz lisansı iptal ettiniz. - 02-11-2025, 11:02:23Beyefendi siparişe %50 indirim uygulanıp ek lisans satın alınmış bu indirim kodunu paylaşırken uyarıyoruz bir başkası için kullanmayın diye, lütfen lisansı satın aldığınız kişiye yönelik bir konu açın.Symbolic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lisans paylaşımı da, birlikte paket satın almakta ek lisans kodlarının üçüncü şahıslar için kullanımı da açık şekilde yasaklanmıştır. Sorumsuzluk bize ait değil.
https://www.kanthemes.com/urun/kanew...emasi/#license
https://www.kanthemes.com/satis-sozlesmesi/ - 02-11-2025, 11:05:29Mağdur olan biziz tartışalım satış sözleşmesi açık
Gün içerisinde lisans iptal edilecektir farklı bir temaya geçiş ile alakalı düzenlemeler yaparsanız iyi olur mağdur olmanızı istemeyiz. Eğer satın almak işyerdeniz %20 indirim kuponu paylaşabilirim
Zaten mağdur olmuşum bana %20 indirim teklif ediyorsunuz. Hadi destek paketi satın alın yardımcı olayım deyin tamam. Bana 2500 lira da %20 indirim teklif ediyorsunuz.
Utanmadan bide bunu söylüyorsunuz.
Gerek yok ben satın alırım başka tema.
Alanın da bulanın olsun bu saatten sonra ! - 02-11-2025, 16:47:48İki tarafın da haklı olduğu noktaler varsa da Mağdur olan arkadaş daha haklı. Madem sizden tema alana yönelik kampanya oluşturdunuz ve ikinci alışlarda %50 indirim yapıyorsunuz, aslında bu ikinci temayı ne şekilde tasarruf edeceğine karışmamalısınız. Hadi bu sizin bileceğiniz iştir, böyle olduğunda herkes yarı fiyata alır. ancak bence eğer bir lisans iptal olacaksa, sizin yalnızca kendi siteniz için kullanın uyarınıza rağmen başkasına (iyi niyetli üçüncü kişiye) satan kişinin lisanslarını iptal etmelisiniz. Burada zaten mağdur olan kişinin niye cezalandırıyorsunuz ? Zaten kendisi size müracaat etmiş. Eğer kötü niyetli olsa (sizin ikinciye yüzde elli indirimini ve kuralları bilse) hiç size gelmezdi. Pat diye lisans iptal etmek bana çok kötümser geldi.
- 02-11-2025, 17:04:25Hocam ben r10 dan kanews teması alıp kullanan biriyle iletişime geçip, olayı anlatıp dosyayı tarafıma göndermelerini de isteyebilirdim ki bu konuda herkes yardımcı olurdu.Semihtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben firmayla iletişime geçtim yardımcı olsunlar diye. gerekirse bir miktar fiyat talep etseler ona da eyvallah benden yeni lisans ücreti istendi %20 indirimle.
Mağdurum daha çok mağdur edildim. Kullandığım tema da gitti. Şimdi tekrar tema aramak zorundayım tekrar para vermek zorundayım.
Gaddarlık böyle bişi. - 02-11-2025, 17:10:27En kötü senaryoda, öyle veya böyle tema lisansının yarısı tarafınızdan ödenmiş. Burada mağduriyet oluşturan da yaşayan da ortada. Karışık bir durum değil. Uckan hocam Profesyonel yaklaşmanız gerekir. Bilhassa r10 ortamında olan müşterilerinize bence daha toleranslı davranmanız gerekir.Symbolic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2025, 17:13:11Hocam işin ilginç tarafı site 3 senedir boşta duruyor. Proje olarak başlatayım dedim.Semihtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bişeyler yapayım dedim güncelleme talep ettim. Bir ticari getirisi yok. Aktif yada hit alan bir site değil.
https://www.r10.net/wordpress-temala...post1090038915
tema arayışına girdim. Yapacak bişey yok. İnsafına kaldık insanların.
Teşekkür ederim yorumunuzdan.