Merhaba,
2019 yılına ait eski sürüm WordPress ve eski sürüm PHP olan bir sitem de bazı düzenlemeler yapmam gerekli.
Siteye giriş yaptığımda, wordpress güncellemek için yükleme kısmına geliyorum '' cURL error 60: SSL certificate problem: unable to get local issuer certificate '' hatası veriyor.
Bir eklenti kuracağım, eklenti aratıp kur dediğimde aynı hatayı veriyor.
Php sürümünü yükselttim, httaccess eski sürümü görmeye zorluyor. Elle düzelttim olmadı.
Wordpressi manuel olarak yüklemeyi denedim bu seferde siteyi çökerttim.
Kısacası işin içinden çıkamadım. Ne yapmam gerekli bilgi verebilecek birileri var mı ?
Hata Alıyorum '' cURL error 60: SSL certificate problem ''
4
●120
- 02-09-2025, 09:30:30Merhaba, SSL sertifikası güncel ve geçerli.SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fakat site eski sürüm olduğu için doğru veriyi çekemiyor ve hataya düşüyor. Güncel sertifikaları da (cacert) siteye tanımlamış olmama rağmen düzelmedi.
Wordpress ve php sürümünü yükseltemiyorum, manuel olarakta yapamıyorum sistemden kendisi de hata verdiği için yükseltmiyor. Arafta kaldım yani.
Başka bir çıkar çözüm yolu bu hatayı nasıl çözeceğime dair bilgi varsa ancak öyle çözebiliriz. Belki benim dediğim wp ve php yükseltmesine gerek kalmadan çözülebilir, ben tamamen ihtimal konuşuyorum, yükseltme ile düzelmeyedebilir sorun başka yerde de olabilir.