Arkadaşlar konu biraz hassas. Aktif lisans sahipleri bana ulaşabilir. Durumu Kadence'ye mail ile ulaştırdım. Detayları pm'den yazabilirim.

Edit: Kadence Developer Team'e gönderdiğimiz mesaj doğrultusunda sorunun gerçekliği de teyit edildi.

İlginç bir şekilde, Pm'den ana sağlayıcıları uyarabilmek adına bu konu açıldı. PM'den detay verilebilmesi için lisans sahipliği teyidi istedim.

Zira ana sağlayıcı (aktif kendine ait hesap) olmayanlar tarafından suistimal edilecek bir konu ve bu yüzden herkese açık anlatılamaz.

Gelen PM geri dönüşler cidden çok tuhaf. Elbette kimse kimseye birşey kanıtlamak zorunda değil fakat benim amacım kendimde dahil olmak üzere 800 dolar veren insanların hakkını gözetmekti.