Merhaba arkadaşlar, wordpress'te bir yükleniyor. Lütfen bekleyin sayfası yaptım ama o sırada aslında bir işlem yapmıyor. Bunun için bir süreli yönlendirmeye ihtiyacım var. Bilen arkadaşlar var mı? Baya araştırdım bulamadım.
Şu şekilde:
Birinci sayfamız siteadi.com/xxx kullanıcı bu sayfaya girdiğinde 6 saniye bekleyecek ve sonra siteadi.com/abc sayfasına gidecek.
PHP'de süreli yönlendirme ile oluyor ama burda yolunu bulamadım. Şimdiden teşekkürler.
Wordpress'te sayfaya süreli yönlendirme nasıl yapılır?
3
●106
- 23-10-2023, 14:37:24javascript ekleyin ve setTimeout fonksiyonunu kullanın.yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-10-2023, 14:44:01php için gerçek bir koruma isteniyorsa wp-load.php'ye ilgili kod eklenmeli. Ancak session flood yerse apache göçebilir. O nedenle bir firewall de gerekli. Basit şeyler için wp-load.php kodlanarak js yönlendirme eklenmeli. Güvenlik kodlaması kısmı muhtemelen ücretli olur. Amaç çok açık belirtilmediği için bu kadar tahmin edebildim.
- 24-10-2023, 03:06:34Aşağıdaki kodu sizin için yazdım, ilgili adımları takip ederek istediğiniz gibi bir kullanım elde edebilirsiniz.
- Aşağıdaki kodu functions.php dosyasına eklemelisiniz ve is_page('3279') kısmındaki sayıyı, hangi sayfaya girildiğinde yönlendirmenin olmasını istiyorsanız o sayfanın id'sini yazmalısınız.
- Sayfa id'sini öğrenmek için, ilgili sayfanın sayfa düzenleme sayfasına giriş yapın. URL'deki "post=3279" bu kısımdan, sayıyı kopyalayıp is_page kısmına yazın.
- Son olarak; eğer süreyi arttırmak isterseniz, 6 * 1 * 1000 kısmından değişiklik yapabilirsiniz. Milisaniye cinsiden değer girilmesi gerekmekte, şu anda 6 saniye sonra yönlendirecek.
if(!function_exists('wp_redirect_to_page_with_js_code')): function wp_redirect_to_page_with_js_code(){ if(is_page('3279')){ ?> <script> setTimeout(() => { window.location.href = "https://siteadi.com/abc"; }, 6 * 1 * 1000); </script> <?php } } endif; add_filter('wp_footer', 'wp_redirect_to_page_with_js_code');