Wordpress kurlum hk. yardım
7
●170
- 20-02-2023, 20:48:25Yeni aldğıım hostinge wp kurlum yaparken ssl sertifikası bulunamadı hatası aldım siteye otomatik kurulum olmuyormuş destek ekibine yazdığımda "Sitenizde yeşil kilit simgesi görünmesi için, siteniz üzerinde hiçbir öğe http:// olarak çağırılmamalı, bütün öğeler https:// olarak çağırılmalıdır." tam olarak ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
- 20-02-2023, 20:49:50Merhaba 👋
Güzel bir gün geçirdiğinizi umuyorum.
Eğer konuyla ilgili teknik bilginiz yoksa ve SSL sertifikanız etkinse bu eklentiyi aktif ederek sorunu giderebilirsiniz: https://wordpress.org/plugins/really-simple-ssl/
Mutlu günler dilerim - 20-02-2023, 20:52:41hocam mesajımızı alıntı yaparsanız ancak bize bildirim gelir.eea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuya gelecek olursak evet olur. - 20-02-2023, 20:53:47SSL sertifikası yüklü ise Really Simple SSL eklentisi yüklemeniz gerek. Wordpress genel ayarlardan site adresini adresini https olarak değiştirmeyi unutmayın.
- 20-02-2023, 20:54:38Wordpress panelinize giriş yapın.
Aşağıdaki işlemleri yapmadan önce cPanel / Plesk / DirectAdmin panel üzerinden SSL sertifikanızın aktif edilmiş olması gerekiyor.
Ayarlar > Genel bölümüne gelip "http://" ile başlayan adresinizi "https://" şeklinde değiştirip kaydet demeniz yeterli olacaktır.
