Yurtdisi ve avrupa icin soruyorum beyler. Turkiye ile karistirmayalim.
Amerika, Ingiltere, Avustralya, ve diger ingilizce bilen ulkelere reklam vermeyi dusunuyorum.
Asagidaki site ve bir kac tane daha siteye baktim fiyatlandirma konusunda.
https://wptangerine.com/wpt-elite-design-packages/
Uzerinde calistigim fiyatlandirma sayfasi -> https://www.pyrowebdev.com/content-management/
Aslinda hic paket sunmayip direk onlar mi bana ulassin ve ben onlara fiyat vereyim ?
Wordpress icin bu fiyatlandirmalar cok mu sizce ?
11
●584
- 15-10-2022, 09:21:47Arastirmalarima gore, bazisi fiyatlari koy diyor bazisi hic koyma diyor.hsaat06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlara gelince, bazisi frelance sitelerden 100 dolara site yapiyor bazisi 1000 dolara, bazisi 10 bin dolara. Bazisida 25000 dolar ve uzeri istiyor.
Beni bulmasini istedigim musteriler veya yeni ise sektore atilan sirketler. Bu sirketler venture capilatistlerden milyon dolarlar alip, para harcayabilirler. onlar icin 10 bin dolar bisey degil cunku para onlarin degil
Yani teknoloji ve kaliteleri musterileri ikna etmem lazim.
Simdi belli bir fix fiyat belirlersem, bu bazi firmalar ucuza site yaptiricaklar. Ornegin bir lokantaya 1000 dolar bir teknoloji startup 5 bin dolar. sektore gore degismeli mi sizce ? - 15-10-2022, 09:25:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Mantıklı olan bu şekilde bir girişimde bulunup kenarda tutmak aslında.Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ancak kim wp siteye bu kadar ücret öder bilemiyorum. - 15-10-2022, 09:37:51Belki en basit paketi 2500 yaparim.KuvarsDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iste bende o musterileri istiyorum. 5 bin dolarlik bir paketden profosyonel arayuz, ve profosyonel wp gelistirmesi ve onlara teknik destek aylik ucret karsiliginda. yani o paranin belli bir kismini yazi yazdirmada, ve grafikerde, ve modern arayuz tasarlanacak.
Wordpress paket olusturmamin sebebi cogu wordpress sitesi birbirine benziyor. benim sitenin wordpres le yapildigini goren ziyaretciler belki begenirler diye.
Wordpress servislerim aslinda baya degisiyor. headless wordpress bile isterse musteri yapabilirim. ancak fiyati 15 bin dolar ve uzeri olur kesin.
Yani demek istedigim yapamayacagim bilmedigim bisey olsa daha evet demek istiyorum cunku yuksek fiyat verip o parayi bana yapmada yardim edicek elemana yatirmak. - 15-10-2022, 09:38:42Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Fiyatların yanındaki dolar işaretini kaldırıp, yerine TL ekleyin arkadaşlar. Adamların ülkelerindeki fiyatlar bu. Gayet normal. ABD'de 100 dolara değil site yapmak, içerik yazdıramazsınız. Korkmayın globale açılın. Onların ürettiği arabaları, telefonları kullanıyorsak, neden onlar bizim websitelerimizi kullanmasınlar ki?
- 15-10-2022, 09:42:05Wordpress üzerinde çalışmak zevkli iş.Foothill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tip çalışmalarda null sürüme ihtiyacın kalmayacağından tema ve eklentiler konusunda profesyonel destek alma imkanın da oluyor.
Konuya İngilizce girmek çok mantıklı. Sonuçta İngilizce de erişebileceğin kitle ile Türkçe ile erişebileceğin kitle arasında uçurum var.
Ancak bana göre biraz da kurumsal olarak yaklaşmak gerekiyor.
Yapılamaz mı? Yapılır.
Sadece WP değil, seosu grafik tasarımı vb. tamamı İngilizce olarak sunulup Türkiye'dekinden daha fazla iş ve para kazanmak mümkün. - 15-10-2022, 09:43:34Hocam ben Amerikadayim. 100 dolara site ancak pakistandan yaptiriyorlar burda. aslinda 200-300 dolara site yapanda var burda ama onlar modern site nedir bilmiyorlar.serdarureber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaa aslinda site degil hocam olay. site bir satte yaparim ben. benim dedigim profosyonel sunum. Profosyonel yazi, sloganlar, profosyonel arayuz. bunlar hepsi para istiyor. - 15-10-2022, 09:46:41Hocam ben herseye evet demek istiyorumKuvarsDigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela hayatimda hic Craft cms kullanmadim. ama musteri cikarsa gel yap derse. evet derim. cunku altindan kalkarim istedigim fiyati verirlerse. istedigim fiyati verirlerse parayi craft cms de uzman olan birini bulup beraber projeyi yonetmek.
Wordpress sart degil. Webflow, react, node js, seo, google ads, ui,ux tasarim. hepsinin hizmetini vermek isterim. Bu adamlara aylik sitelerini yonetebilirim. sonuc olarak para akisi oldumu eleman bulup beraber calismak.
Mesela hayatimda hic Craft cms kullanmadim. ama musteri cikarsa gel yap derse. evet derim. cunku altindan kalkarim istedigim fiyati verirlerse. istedigim fiyati verirlerse parayi craft cms de uzman olan birini bulup beraber projeyi yonetmek.