• 19-01-2022, 03:14:20
    #1
    Merhaba, elementor ile oluşturduğum bir temada google anasayfayı alt sayfa olarak görüyor. Ücretli veya ücretsiz yardım istiyorum.
    Reklam olmaması adına görseli bulanıklaştırdım. Google aramalarında iletişim sayfamız üstte anasayfa onun içinde alt sayfa olarak görünüyor.

  • 19-01-2022, 04:52:27
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Gizli sekmeden arar mısın. Aramanın altında bu siteyi şu kadar ziyaret ettin falan yazıyor ya hocam, o yüzden yukarıda görüyor olabilirsin. Sağlıklı olması için Gizli sekme açıp aramayı dene istersen site linkini koyabilirsin reklama girmez.
  • 19-01-2022, 15:34:20
    #3
    Merhaba site linki paylaşın inceleyelim.
  • 20-01-2023, 12:47:51
    #4
    Eski konularımı incelerken fark ettim. Sorunu çözdüm. Anasayfadaki kelimeler google tarafından spam olarak algılanmış. Anahtar kelimelerdeki yoğunlukları düzenledim. Spam olabileceğinden süphelendiğim metinleri tekrar yazdım. 2 hafta içerisinde anasayfa çıkmaya başladı.