Merhaba arkadaşlar,
Bir müşterimin wordpress sitesine virüs bulaşmış. İndex sayfasının tepesi değişik kodlar eklemişler bu kodlar ile random sayfa adı üretip sitemap dosyasına yazdırmışlar ve googleda 300e yakın bir sayfa çince title ve description eklenmiş. Kodları temizledim site haritalarını düzelttim, google webmaster tools dan doğru site haritasını gönderdim. Google webmaster tools dan Url leri geçici olarak kaldırmaya başladım.
Şuan site:siteadi.com diye arattığımda hep çince title ve desc yazmaktadır. Google aramalarında bunları ivedi bir şekilde güncellemenin yolu var mıdır?
Yukarıda söylediklerim dışında yapmam gerekenler var mıdır?
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Wordpress Çince Title ve Desc Sorunu
5
●41
- 04-11-2021, 19:22:11
- 04-11-2021, 19:36:43Teşekkürler. Peki google tarafında indexlenmiş sayfaların linklerini liste şeklinde alabileceğim bir yöntem-yol var mıdır?BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-11-2021, 19:40:06Beklemekten başka çaremiz yok. Dosyaları temizledik neden herşeyi silmemiz gerekiyor? Google indexlerini tek tek sildikten sonra neden tekrar çıkar ki sonuçta güncel site haritasını gönderiyoruz onu dikkate alması gerekmiyor mu?Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
