• 31-05-2021, 10:58:30
    #1
    Herkese selamlar,

    Wordpress de eski site yedeğini ve veritabanının yedeğini alıp yeni alan adına yükledim, veritabanı için yeni bağlantı yapıp eski sql i yükledim. herşeyi standart bi şekilde yaptım ancak 2 farklı sorun ortaya çıktı.

    1- Her 30-40 yenilemede 1 kere veritabanı bağlantısı kurulamadı hatası
    2- Ortam kütüphanesinden bir resim seçip yazıya vs eklemek istediğim zaman seçtiğim resmi algılamıyor. ( detayını aşşağı da resimlendireceğim.

    Bu iki sorunu nasıl aşabilirim kontrol ettiğim zaman veritabanı bilgileri doğru, options tablosunda ki yeni alan adı doğru, repair de yaptım ama işe yaramadı.







  • 31-05-2021, 11:01:25
    #2
    wp-cotent hariç ve diğer önemli dosyalar hariç (wp-config, .htaccess vs) diğer dosyaları yeni WordPress dosyaları ile değiştirmeyi deneyebilirsiiz hocam. İşlemi yapmadan önce yedek alınız.
  • 31-05-2021, 11:21:12
    #3
    EnesCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    wp-cotent hariç ve diğer önemli dosyalar hariç (wp-config, .htaccess vs) diğer dosyaları yeni WordPress dosyaları ile değiştirmeyi deneyebilirsiiz hocam. İşlemi yapmadan önce yedek alınız.
    Son çare onu deneyeceğim hocam teşekkür ederim
  • 02-06-2021, 18:17:53
    #4
    Bonjour adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Son çare onu deneyeceğim hocam teşekkür ederim
    Sorunu çözdüm benzer bir hata yaşayan olursa diye çözümünü buraya da yazayım.
    Wordpress orjinal dosya değişimi, dosya izinleri değiştirme eklenti silme vs vs her şeyi denedim fayda etmedi. Sorun çerezlerde ve veritabanındaymış
    Veri tabanını taşıma yapmadan önceki kullandığım veritabanı ile değiştirdim ve sitedeki çerezleri temizledim, sorun çözülmüş oldu.