• 06-02-2021, 21:10:51
    #10
    Diğer sitenin de haberi olmayabilir belki. Çünkü diğer sitedeki linkler sizin sitenize yönleniyor. Böyle bir şeyi kim neden yapsın ki? Siteler aynı sunucudaysa bir karışıklık olmuş olabilir mi acaba?
  • 06-02-2021, 21:29:57
    #11
    Birisi sizin siteyi gözüne kestirmiş, bunda tam adsense almalık içerik var demiş, klonlamış. Linkleri vs düzenleyip onaya yollayacak. Tahminim bu yönde.
  • 06-02-2021, 21:34:05
    #12
    domaini sizi siteye yönlendirmiş
    diğer siteye girip her hangi bir yere tıklayın sizin siteye yönlendiriyor

    whois bilgilerinde Canan Gayrimenkul olarak geçiyor
    Ayrıca Name server bilgileri odeaweb.com forumda kayıtlı bilgi isteyebilirsiniz
    https://domainnamecheck.net/epoksisehpa.com
  • 06-02-2021, 21:38:50
    #13
    Anladığım kadarıyla site PHP Curl ile çekilmiş. User-Agent filtrelemesi ile bir tık önüne geçebilirsiniz sanki.
  • 06-02-2021, 21:44:56
    #14
    firat131 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Diğer sitenin de haberi olmayabilir belki. Çünkü diğer sitedeki linkler sizin sitenize yönleniyor. Böyle bir şeyi kim neden yapsın ki? Siteler aynı sunucudaysa bir karışıklık olmuş olabilir mi acaba?
    İlk başka şaşırmıştım. Bunu fark ettiğimde fakat sitenin tüm fonksiyonları çalışır halde. Gece modu bile çalışıyor. Bozuk olması gerekmiyor muyudu?

    haberbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    domaini sizi siteye yönlendirmiş

    diğer siteye girip her hangi bir yere tıklayın sizin siteye yönlendiriyor



    whois bilgilerinde Canan Gayrimenkul olarak geçiyor

    Ayrıca Name server bilgileri odeaweb.com forumda kayıtlı bilgi isteyebilirsiniz

    https://domainnamecheck.net/epoksisehpa.com
    Benim sitemde Odeaweb üzerinde bulunuyor bununla alakası olabilir mi? @odeaweb;

    batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anladığım kadarıyla site PHP Curl ile çekilmiş. User-Agent filtrelemesi ile bir tık önüne geçebilirsiniz sanki.
    Rica etsem detaylı anlatma şansınız var mı dediğiniz işlemi? İlk sitem de bir fikrim yok.

    Bu sitede benim sitemin aynısı şimdi buldum. Ne oluyor? http://www.otoekspertizler.net/
    Bunun alan adı da Odeaweb kayıtlı.
  • 06-02-2021, 21:58:19
    #15
    Kanjevin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk başka şaşırmıştım. Bunu fark ettiğimde fakat sitenin tüm fonksiyonları çalışır halde. Gece modu bile çalışıyor. Bozuk olması gerekmiyor muyudu?



    Benim sitemde Odeaweb üzerinde bulunuyor bununla alakası olabilir mi? @odeaweb;



    Rica etsem detaylı anlatma şansınız var mı dediğiniz işlemi? İlk sitem de bir fikrim yok.

    Bu sitede benim sitemin aynısı şimdi buldum. Ne oluyor? http://www.otoekspertizler.net/
    Bunun alan adı da Odeaweb kayıtlı.
    Önce sitenin header kaynak dosyasını bul ve en tepesine bir şeyler yaz. Mesela "aaaaaa" yazıp kaydet.

    Önce kendi siteni refresh ederek aaaa yazısının geldiğini gör ve teyit et. Daha sonra sitenin kopyalandığı siteleri refresh et. Eğer onlar da "aaaa" yazısını gördüysen siteni curl ile çektiğini anlarsın.

    Ondan sonra sitene curl ile giren o sunucuların $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] bilgilerini öğren.

    Daha sonra bunları if bloğunda teyit ederek giriş yapmalarını engelle.

    Örn:
    if(in_array(['user_agent_1', 'user_agent_2'], $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"])){
      exit();
    }
    .....
  • 07-02-2021, 00:23:33
    #16
    Odeaweb ile iletişime geçtim. Sorunu hızlı bir şekilde çözdüler.